Vill du träffa en nyfiken singel i Göteborg så bör du absolut testa Mazily!
1000-tals singlar i Göteborg!
Bli medlem på Mazily idag!
Att bli medlem tar max en minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!

Mazily har nu stängt :(

Vi vill tacka dig som varit medlem och hoppas du haft glädje av tjänsten. Vi kommer nu att avveckla verksamheten och radera vår medlemsdatabas, men vi ses kanske i labyrintens andra ände?

/Mazilyteamet

Singel i Göteborg?

Mazily är en modern, avslappnad och kostnadsfri dejtingsajt som förenar Göteborgs singlar! Som medlem hos Mazily kan du enkelt hitta en singel i Göteborg som brinner för samma intressen som du.

Sveriges näst största stad, Göteborg, vimlar av nyfikna, smarta och roliga singlar. Trots en halv miljon invånare kallas Göteborg ibland för Sveriges största småstad, en ganska träffande beskrivning, då det är lätt att känna sig hemma här. Göteborgs Universitet, Chalmers, Konsthögskolan Valand och Högskolan för Design och Konsthantverk (HDK) och Göteborgs stora utbud av nöje och kultur bidrar till att locka många singlar till stan.

Nöjesparken Liseberg, fiskemarknaden "Feskekörka", nordens största science-center Universeum, Världskulturmuseet, Sjöfartsmuseet, Hasselblad Center och stadsdelarna Haga och Majorna är några exempel på välkända sevärdheter i staden. Möjligheterna till fantasifulla dejter som singel i Göteborg är givetvis stort, oavsett om du väljer någon av dessa utflyktsmål eller hittar på någon egen variant. Här finns sköna grönområden, ett flertal insjöar och närheten till det salta havet. Skärgårdsöarna Brännö, Björkö och Hanö är populära dagsutflykter och egentligen perfekta för en lite längre dejt. Varför inte ta en cykeltur, fiska, paddla havskajak, bada, snorkla eller rentav en svängom på Brännö Brygga?

Tillåter inte vädret utomhusaktiviteter så finns det ingen anledning att drabbas av panik. Göteborg har många mysiga kaféer (Göteborg kallas också för kaféstaden), renommerade restauranger, bra uteställen och klubbar. På Mazily finns en evenemangskalender som hjälper dig att sålla ut guldkornen i Göteborgs kulturutbud! Denna guide ger dig stenkoll på vad som händer i och omkring Göteborg. Du kan visa intresse och kommentera ett event och på så sätt också komma i kontakt med andra singlar i Göteborg som också är intresserade. Ett perfekt sätt att hitta likasinnade! Sätt sedan upp en spontan träff och vem vet, kanske säger det "klick".

Fast för att gå på dejt behöver du först hitta en singel i Göteborg att gå med! Testa Mazily redan nu så kommer du snabbt i kontakt med andra roliga och smarta singlar som också bor i Göteborg. Och även om man inte ska lita blint på Per Gessle så hade han faktiskt en poäng i att "västkustens tjejer é det bästa som finns". Killarna är förstås minst lika "goa gubbar".

Aktuella evenemang i Mazily Guide Göteborg

Hittade inga aktuella events.

Mazily har bland annat uppmärksammats i

SVT, DN, Sveriges Radio, Göteborg Posten, Nöjesguiden. Internet World Topp 100 - 2012 och 2013.
Mazily Appen

Mazily-appen

Till iOS och Android

Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play

Singlar i Göteborg på Mazily

Sagt om Göteborg på Mazily

 • Nån som vill ta en gravöl i Mazily’s ära? Håller till i Göteborg

  2019-02-14 13:31:34
 • Tittar nog förbi den där gravölen med två singel vänner. Hejdå Mazily, tack för den här tiden, du var precis vad jag behövde efter 17 år i karantän men nu klarar jag mig på egen hand. Ses i verkligheten ☺️

  2019-02-13 16:29:49
 • Hej, jag har skrivit om Singel i Sverige som kanske kan vara ett alternativ Gratis provmånad för alla på Mazily Du kan ju kika på det o se om det passar. Personligen ser jag inte någon av dessa båda sighter som datingsighter utan mer som kompis/vänsighter även om jag vet att folk hittat varann där

  2019-02-12 22:50:10
 • Några dagar kvar innan Mazily stänger ner. Påminner om erbjudandet från Singel i Sverige för alla som är med här. Se tidigare inlägg. Kom ihåg att höra av dig till mig om du vill utnyttja erbjudandet, så vb jag till Helen Andersson som driver SiS. Testa- det är ju gratis i en månad.

  2019-02-10 15:27:00
 • Å vad roligt! Då svävar du väl på moln idag. Härlig känsla! Önskar fortsatt lycka till! :-) Hoppas att det kommer funka, annars kanske du läste mitt inlägg om erbjudandet från Singel i Sverige som jag räknar som en kompissajt. Ska nog skriva en påminnelse om det idag. Det är några som gått över.

  2019-02-10 13:12:31