Logga in
Logga in med Facebook
eller
Kunde inte logga in, vänligen försök igen.
Glömt ditt lösenord?
Vill du träffa en nyfiken singel i Göteborg så bör du absolut testa Mazily!
1000-tals singlar i Göteborg!
Bli medlem på Mazily idag!
Att bli medlem tar max en minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!
Vi postar inget till din Facebooksida.
eller

Singel i Göteborg?

Mazily är en modern, avslappnad och kostnadsfri dejtingsajt som förenar Göteborgs singlar! Som medlem hos Mazily kan du enkelt hitta en singel i Göteborg som brinner för samma intressen som du.

Sveriges näst största stad, Göteborg, vimlar av nyfikna, smarta och roliga singlar. Trots en halv miljon invånare kallas Göteborg ibland för Sveriges största småstad, en ganska träffande beskrivning, då det är lätt att känna sig hemma här. Göteborgs Universitet, Chalmers, Konsthögskolan Valand och Högskolan för Design och Konsthantverk (HDK) och Göteborgs stora utbud av nöje och kultur bidrar till att locka många singlar till stan.

Nöjesparken Liseberg, fiskemarknaden "Feskekörka", nordens största science-center Universeum, Världskulturmuseet, Sjöfartsmuseet, Hasselblad Center och stadsdelarna Haga och Majorna är några exempel på välkända sevärdheter i staden. Möjligheterna till fantasifulla dejter som singel i Göteborg är givetvis stort, oavsett om du väljer någon av dessa utflyktsmål eller hittar på någon egen variant. Här finns sköna grönområden, ett flertal insjöar och närheten till det salta havet. Skärgårdsöarna Brännö, Björkö och Hanö är populära dagsutflykter och egentligen perfekta för en lite längre dejt. Varför inte ta en cykeltur, fiska, paddla havskajak, bada, snorkla eller rentav en svängom på Brännö Brygga?

Tillåter inte vädret utomhusaktiviteter så finns det ingen anledning att drabbas av panik. Göteborg har många mysiga kaféer (Göteborg kallas också för kaféstaden), renommerade restauranger, bra uteställen och klubbar. På Mazily finns en evenemangskalender som hjälper dig att sålla ut guldkornen i Göteborgs kulturutbud! Denna guide ger dig stenkoll på vad som händer i och omkring Göteborg. Du kan visa intresse och kommentera ett event och på så sätt också komma i kontakt med andra singlar i Göteborg som också är intresserade. Ett perfekt sätt att hitta likasinnade! Sätt sedan upp en spontan träff och vem vet, kanske säger det "klick".

Fast för att gå på dejt behöver du först hitta en singel i Göteborg att gå med! Testa Mazily redan nu så kommer du snabbt i kontakt med andra roliga och smarta singlar som också bor i Göteborg. Och även om man inte ska lita blint på Per Gessle så hade han faktiskt en poäng i att "västkustens tjejer é det bästa som finns". Killarna är förstås minst lika "goa gubbar".

Aktuella evenemang i Mazily Guide Göteborg

Mazily har bland annat uppmärksammats i

SVT, DN, Sveriges Radio, Göteborg Posten, Nöjesguiden. Internet World Topp 100 - 2012 och 2013.
Mazily Appen

Mazily-appen

Till iOS och Android

Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play

Singlar i Göteborg på Mazily

Sagt om Göteborg på Mazily

 • God morgon alla goa :-) Kanske bra jag är singel just nu,spelar AC/DC och dammsuger.Det är ju inte så populärt hos alla en söndagsmorgon :-) P.S....Grannen är inte hemma,så går att ösa på då :-)

  2018-12-16 07:05:02
 • Kanske har jag varit singel för länge ... eller så har jag extremt snuskig fantasi ...

  2018-12-15 14:30:04
 • Visst, det är trist att inte ha nån att vakna med men det allra tråkigaste med att vara singel är ändå att man inte har nån att äta med.

  2018-12-15 13:55:59
 • Hoppas det blir bättre och att det blir mycket dansade framöver. Jag vet hur frustrerande det är att inte kunna dansa. Mina knän har dock äntligen blivit dansbara igen. :-) Lycklig! 🐝 Undrar också ärligt varför du ignorerar mig och mina kommentarer? Eftersom vi har en hel del gemensamt tycker i alla fall jag att det vore trevligt att göra bekantskap. Om det leder till något annat är väl en annan fråga. Jag är inte desperat efter en partner, men vill gärna ha fler likasinnade i min umgängeskrets. Är jag för gammal? Det tycker jag också, men det kan jag inte göra något åt. Bor jag för långt bort? Tycker jag inte. Det går tåg. 🌍 Önskar dig en fin julhelg med god vegomat! Själv åker jag till dottern i Göteborg över jul och i början av januari bär det av till Toscana på Bluesdans. :-) 🎶 👣 Lena 🍀

  2018-12-13 09:11:16
 • Är du singel ?

  2018-12-08 22:15:50