Logga in
Logga in med Facebook
eller
Kunde inte logga in, vänligen försök igen.
Glömt ditt lösenord?
Vill du träffa en nyfiken singel i Göteborg så bör du absolut testa Mazily!
1000-tals singlar i Göteborg!
Bli medlem på Mazily idag!
Att bli medlem tar max en minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!
Vi postar inget till din Facebooksida.
eller

Singel i Göteborg?

Mazily är en modern, avslappnad och kostnadsfri dejtingsajt som förenar Göteborgs singlar! Som medlem hos Mazily kan du enkelt hitta en singel i Göteborg som brinner för samma intressen som du.

Sveriges näst största stad, Göteborg, vimlar av nyfikna, smarta och roliga singlar. Trots en halv miljon invånare kallas Göteborg ibland för Sveriges största småstad, en ganska träffande beskrivning, då det är lätt att känna sig hemma här. Göteborgs Universitet, Chalmers, Konsthögskolan Valand och Högskolan för Design och Konsthantverk (HDK) och Göteborgs stora utbud av nöje och kultur bidrar till att locka många singlar till stan.

Nöjesparken Liseberg, fiskemarknaden "Feskekörka", nordens största science-center Universeum, Världskulturmuseet, Sjöfartsmuseet, Hasselblad Center och stadsdelarna Haga och Majorna är några exempel på välkända sevärdheter i staden. Möjligheterna till fantasifulla dejter som singel i Göteborg är givetvis stort, oavsett om du väljer någon av dessa utflyktsmål eller hittar på någon egen variant. Här finns sköna grönområden, ett flertal insjöar och närheten till det salta havet. Skärgårdsöarna Brännö, Björkö och Hanö är populära dagsutflykter och egentligen perfekta för en lite längre dejt. Varför inte ta en cykeltur, fiska, paddla havskajak, bada, snorkla eller rentav en svängom på Brännö Brygga?

Tillåter inte vädret utomhusaktiviteter så finns det ingen anledning att drabbas av panik. Göteborg har många mysiga kaféer (Göteborg kallas också för kaféstaden), renommerade restauranger, bra uteställen och klubbar. På Mazily finns en evenemangskalender som hjälper dig att sålla ut guldkornen i Göteborgs kulturutbud! Denna guide ger dig stenkoll på vad som händer i och omkring Göteborg. Du kan visa intresse och kommentera ett event och på så sätt också komma i kontakt med andra singlar i Göteborg som också är intresserade. Ett perfekt sätt att hitta likasinnade! Sätt sedan upp en spontan träff och vem vet, kanske säger det "klick".

Fast för att gå på dejt behöver du först hitta en singel i Göteborg att gå med! Testa Mazily redan nu så kommer du snabbt i kontakt med andra roliga och smarta singlar som också bor i Göteborg. Och även om man inte ska lita blint på Per Gessle så hade han faktiskt en poäng i att "västkustens tjejer é det bästa som finns". Killarna är förstås minst lika "goa gubbar".

Aktuella evenemang i Mazily Guide Göteborg

Mazily har bland annat uppmärksammats i

SVT, DN, Sveriges Radio, Göteborg Posten, Nöjesguiden. Internet World Topp 100 - 2012 och 2013.
Mazily Appen

Mazily-appen

Till iOS och Android

Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play

Singlar i Göteborg på Mazily

Sagt om Göteborg på Mazily

 • Helgen i Göteborg var egentligen mer äta mat och promenera, men dessa drinkar gjorde sig bättre på bild. Nu drar vad jag tror kommer bli de tuffaste 10 veckorna i skolan igång, men ganska pepp ändå.

  2017-01-16 19:01:38
 • Ja, nä ska nog bo kvar i Göteborg 🌊 lr närheten. Allt man behöver finns ju här. Man vet aldrig vad som händer här i livet, sen hem upp till Norrland kan man ju köra närsomhelst, älskar det, köra på natten..jäkligt meditativt. Måste bara göra en bra bland cd 💽 Nån som har några tips? :D

  2017-01-15 18:16:28
 • Att vara singel innebär 2 saker: de bästa är 1. Redan upptagna 2. Boendes för långt ifrån en själv. Gilla om du håller med istället för att följa mig så kanske vi kan ändra på det!

  2017-01-15 13:47:11
 • Såg nyss en polisserie där en gift kvinna säger till sin arbetskamrat som är singel och arbetsnarkoman att om hon satsar allt på jobbet så kommer hon inte att ha något alls den dag hon inte har något jobb. Klart att arbetslivet tar slut men det gör ju även olika slags relationer. På skilda vis.

  2017-01-15 12:07:54
 • Den period av mitt liv jag är mest stolt över pågår just nu. Det är den tioårsperiod jag varit singel och klarat mig helt själv. Var gift mellan 18 och 50 så jag har aldrig varit ensam tidigare. Att bestämma allt själv och hitta lösningar är underbart roligt. Ingen som lägger sig i.

  2017-01-15 05:03:09