Vad fick dig att börja nätdejta på Mazily?

Börja nätdejta – ett par på dejt

Vi har frågat några av våra användare hur de hittade till Mazily och vad de tycker. Här är ett axplock av svaren som vi fått in:

Jag sökte på nätet efter en dejtingsida och Mazily verkade trevlig och då den bygger på kommunikation samt möjlighet att lära känna människor genom inlägg, tyckte jag den var sympatisk. Fast som alltid, lätt att fastna på sidan, utan att man bestämmer en dejt. Kanske skulle det finnas ett matchningverktyg som föreslog en dejt? I samarbete med något trevligt ställe.
/Eva

Det började faktiskt med att jag gick på en Tinderdejt. Min dejt berättade om att hon även använde Mazily och att det kändes mer seriöst än Tinder. Hur det än var så blev det inga fler dejter med henne, men jag kollade upp Mazily och registrerade mig. Gillar att det är lite mer nischat, men är lite rädd för att min gamla Tinderdejt ska se mig och tro att jag stalkar henne… 
/Leo

Hörde talas om Mazily via en polare. Har testat lite nu, men tycker det är svårt att få kontakt. Blir mest att man surfar runt och kollar på folk. Gillar inte statusarna som känns som Facebook fast ännu mer egocentrerade. De här guidesidorna är dock bra, fast vill ha fler events.
/Kerstin

Hittade Mazily genom att googla ”dejtingappar”. Kultur är viktigt för mig och får gärna vara ett intresse för min partner, därför lät Mazily helt rätt. 
/Hjalmar

Jag hittade Mazily då jag surfade efter en ny träff sida då jag avslutade hos en konkurrerande sida. Trots att Mazilly är mestadels fokuserad på kultur folk, som jag inte tillhör, så gillar jag konceptet och den är mycket snygg.
/Christer

Tror jag var en av de första som hittade till Mazily. Såg en annons på Facebook och tyckte det lät spännande. Det här var före datingapparnas tid och Mazily kändes som något nytt och spännande. Numera är jag rätt trött på nätdating, men kollar in då och då om jag får något nytt meddelande. Var faktiskt på en date häromveckan, som inte var så tokig, men som alla andra är man ju rätt kräsen av sig… ;)
/Jenny

En av mina äldsta vänner tyckte att jag borde hänga på Mazily för att ha det lite kul. Så jag gjorde det – och träffade vad jag tänkte kunde vara mitt livs kärlek. Sen blev det inte så. Men skam den som ger sig! Så det är bara att göra ett nytt försök. Man ska aldrig sluta drömma eller sluta längta!
/Angelica

Som ni kanske ser så har jag avslutat mitt konto på Mazily – med gott resultat! Har väl alltid varit lite skeptisk till nätdejting, men tänkte att jag lika gärna kunde testa. Bättre att det händer något än inget alls. Jag hade nog rätt mycket tur, efter några trevande konversationer så fick jag syn på en tjej som bara var för snygg för att vara sann. Hon verkade lite svårfångad, men efter några veckor så fick jag till en dejt på Ruby i Gamla stan. Till min förvåning visade hon sig nästan snyggare än på bilderna (brukar det inte vara tvärtom?) och jag blev plötsligt rejält nervös. Det gick dock gått bra, vi är nu ett par och pratar om att flytta ihop! Får väl passa på att tacka :)
/Håkan

Jag hittade Mazily genom en väninna som tröttnat på att höra om mina ensidiga konversationer på Happy Pancake. För tusan Eva, sa hon. Du är en civiliserad och kulturell kvinna, ta dig ur pannkakssmeten och dyk in i kulturens dejtingvärld. Thats it, nu är jag medlem sedan sex månader.
/Eva

Ja du, det började faktiskt med ett vad. Jag hade sagt att jag aldrig skulle testa dejting på nätet. Min singelvän Pelle tyckte att det var lika bra att använda sig av alla medel som stod till buds och en sen kväll på Trädgården så utmanade Pelle mig med att vi skulle testa att ragga upp någon innan kvällen var över. Om jag inte fick en puss skulle jag testa nätdejting i ett år och om Pelle inte fick någon puss skulle han sluta nätdejta i ett år. Ingen av oss fick någon puss… och jag tvingades testa nätdejting. Valde Mazily då det verkade minst desperat. Har faktiskt varit en rätt intressant resa. Har i alla fall fått dejta betydligt mer än Pelle den senaste tiden (som fick sluta med Badoo, hehe…).
/Jennifer

Har du testat nätdejting? Mazily? Andra appar? Skicka oss gärna dina erfarenheter, eller kommentera nedan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*