Mazily erbjuder personlig och trivsam dejting för alla singlar som gillar populärkultur i någon form.
1000-tals singlar i hela Sverige!
Bli medlem på Mazily idag!
Att bli medlem tar max en minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!

Mazily har nu stängt :(

Vi vill tacka dig som varit medlem och hoppas du haft glädje av tjänsten. Vi kommer nu att avveckla verksamheten och radera vår medlemsdatabas, men vi ses kanske i labyrintens andra ände?

/Mazilyteamet

Ibland är det inte så dumt att vara singel!

Mazily är verktyget för dig som är singel i Sverige och sugen på att träffa en partner eller kanske lite nya kompisar. Hos Mazily väntar massor av singeltjejer och singelkillar, oftast från Stockholm, Göteborg eller Malmö. Vi har tidigare satsat mest på att synas i storstäder, men alla är förstås välkomna!

Vi erbjuder en annorlunda form av singeldejting och har byggt vår webbsajt runt en evenemangsguide och ett statusflöde. På detta sätt vill vi ge dig inspiration och uppslag i din dejtingvardag. Hos är det enkelt att hitta singlar som synkar bra med dig!

Att träffas på nätet blir allt vanligare och det sägs att hälften av alla svenska singlar ägnar sig åt någon form av "online dating", så du är garanterat inte ensam. Kanske funderar du också på att prova nätdejting? Ta tid på dig att surfa runt, läsa på och testa några olika singelsajter för det är rätt så stora skillnader från dejtingsajt till dejtingsajt. Inte bara på plattformen i sig, utan kanske framförallt i tonen och de singlar som du hittar på sajterna. Mazily erbjuder en personlig och trivsam mötesplats för alla singlar som gillar populärkultur i någon form. Vi försöker vara ett mindre klyschigt och stereotypt alternativ till många större dejtingsajter som ibland kan verka stöpta i en och samma form.

Den genomsnittliga singeln som är aktiv på Mazily är 32 år, nyfiken, öppen och intresserad av populärkultur i någon form. Det behöver inte alls vara så pretto som det kan låta, utan är främst ett sätt att ringa in ett gemensamt intresse att utgå från. Könsfördelningen är lustigt nog helt jämn, så oavsett fallenhet finns det många dejtingsugna kvinnor och män att prata med.

Att vara en nätdejtande singel har många fördelar. I vardagen kan det vara svårt att komma i kontakt med likasinnade singlar. Kanske består din bekantskapskrets mestadels av par, kanske jobbar du väldigt långa dagar eller så har du tröttnat på att föröka hitta någon speciell under alkoholens inflytande på uteställen och barer. Med en dejtingsajts hjälp kan du träffa personer som du aldrig annars hade kommit i kontakt med. Något som ytterligare underlättar ditt dejtande är Mazilys fina evenemangsguide. Med hjälp av guiden kan du botanisera bland aktuella kulturella händelser i Stockholm, Göteborg och Malmö. På så sätt kan du på ett enkelt och naturligt sätt bjuda ut någon på dejt. Och självklart hoppas vi att du i din tur blir utbjuden på många spontana och händelserika dejter! Se Mazily som ett fiffigt verktyg som hjälper dig att träffa fler singlar, nu när du ändå är singel!

Sagt om "singel" på Mazily

 • Tittar nog förbi den där gravölen med två singel vänner. Hejdå Mazily, tack för den här tiden, du var precis vad jag behövde efter 17 år i karantän men nu klarar jag mig på egen hand. Ses i verkligheten ☺️

  2019-02-13 16:29:49
 • Hej, jag har skrivit om Singel i Sverige som kanske kan vara ett alternativ Gratis provmånad för alla på Mazily Du kan ju kika på det o se om det passar. Personligen ser jag inte någon av dessa båda sighter som datingsighter utan mer som kompis/vänsighter även om jag vet att folk hittat varann där

  2019-02-12 22:50:10
 • Några dagar kvar innan Mazily stänger ner. Påminner om erbjudandet från Singel i Sverige för alla som är med här. Se tidigare inlägg. Kom ihåg att höra av dig till mig om du vill utnyttja erbjudandet, så vb jag till Helen Andersson som driver SiS. Testa- det är ju gratis i en månad.

  2019-02-10 15:27:00
 • Å vad roligt! Då svävar du väl på moln idag. Härlig känsla! Önskar fortsatt lycka till! :-) Hoppas att det kommer funka, annars kanske du läste mitt inlägg om erbjudandet från Singel i Sverige som jag räknar som en kompissajt. Ska nog skriva en påminnelse om det idag. Det är några som gått över.

  2019-02-10 13:12:31
 • Hellre singel än det här jippot.

  2019-02-10 10:49:52

Mazily har bland annat uppmärksammats i

SVT, DN, Sveriges Radio, Göteborg Posten, Nöjesguiden. Internet World Topp 100 - 2012 och 2013.
Mazily Appen

Mazily-appen

Till iOS och Android

Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play

Singlar på Mazily