Logga in
Logga in med Facebook
eller
Kunde inte logga in, vänligen försök igen.
Glömt ditt lösenord?
Mazily erbjuder personlig och trivsam dejting för alla singlar som gillar populärkultur i någon form.
1000-tals singlar i hela Sverige!
Bli medlem på Mazily idag!
Att bli medlem tar max en minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!
Vi postar inget till din Facebooksida.
eller

Ibland är det inte så dumt att vara singel!

Mazily är verktyget för dig som är singel i Sverige och sugen på att träffa en partner eller kanske lite nya kompisar. Hos Mazily väntar massor av singeltjejer och singelkillar, oftast från Stockholm, Göteborg eller Malmö. Vi har tidigare satsat mest på att synas i storstäder, men alla är förstås välkomna!

Vi erbjuder en annorlunda form av singeldejting och har byggt vår webbsajt runt en evenemangsguide och ett statusflöde. På detta sätt vill vi ge dig inspiration och uppslag i din dejtingvardag. Hos är det enkelt att hitta singlar som synkar bra med dig!

Att träffas på nätet blir allt vanligare och det sägs att hälften av alla svenska singlar ägnar sig åt någon form av "online dating", så du är garanterat inte ensam. Kanske funderar du också på att prova nätdejting? Ta tid på dig att surfa runt, läsa på och testa några olika singelsajter för det är rätt så stora skillnader från dejtingsajt till dejtingsajt. Inte bara på plattformen i sig, utan kanske framförallt i tonen och de singlar som du hittar på sajterna. Mazily erbjuder en personlig och trivsam mötesplats för alla singlar som gillar populärkultur i någon form. Vi försöker vara ett mindre klyschigt och stereotypt alternativ till många större dejtingsajter som ibland kan verka stöpta i en och samma form.

Den genomsnittliga singeln som är aktiv på Mazily är 32 år, nyfiken, öppen och intresserad av populärkultur i någon form. Det behöver inte alls vara så pretto som det kan låta, utan är främst ett sätt att ringa in ett gemensamt intresse att utgå från. Könsfördelningen är lustigt nog helt jämn, så oavsett fallenhet finns det många dejtingsugna kvinnor och män att prata med.

Att vara en nätdejtande singel har många fördelar. I vardagen kan det vara svårt att komma i kontakt med likasinnade singlar. Kanske består din bekantskapskrets mestadels av par, kanske jobbar du väldigt långa dagar eller så har du tröttnat på att föröka hitta någon speciell under alkoholens inflytande på uteställen och barer. Med en dejtingsajts hjälp kan du träffa personer som du aldrig annars hade kommit i kontakt med. Något som ytterligare underlättar ditt dejtande är Mazilys fina evenemangsguide. Med hjälp av guiden kan du botanisera bland aktuella kulturella händelser i Stockholm, Göteborg och Malmö. På så sätt kan du på ett enkelt och naturligt sätt bjuda ut någon på dejt. Och självklart hoppas vi att du i din tur blir utbjuden på många spontana och händelserika dejter! Se Mazily som ett fiffigt verktyg som hjälper dig att träffa fler singlar, nu när du ändå är singel!

Sagt om "singel" på Mazily

 • Att vara singel innebär 2 saker: de bästa är 1. Redan upptagna 2. Boendes för långt ifrån en själv. Gilla om du håller med istället för att följa mig så kanske vi kan ändra på det!

  2017-01-15 13:47:11
 • Såg nyss en polisserie där en gift kvinna säger till sin arbetskamrat som är singel och arbetsnarkoman att om hon satsar allt på jobbet så kommer hon inte att ha något alls den dag hon inte har något jobb. Klart att arbetslivet tar slut men det gör ju även olika slags relationer. På skilda vis.

  2017-01-15 12:07:54
 • Den period av mitt liv jag är mest stolt över pågår just nu. Det är den tioårsperiod jag varit singel och klarat mig helt själv. Var gift mellan 18 och 50 så jag har aldrig varit ensam tidigare. Att bestämma allt själv och hitta lösningar är underbart roligt. Ingen som lägger sig i.

  2017-01-15 05:03:09
 • Vet inte varför många är oroliga för en , är helt klart skönt att vara singel , men visst vore det trevligt med sällskap , men frågan är om man inte nu efter 4år blivit väldigt bekväm av sig , trivs utmärkt som singel ..... Men boken ska innehålla ett avsnitt om dejting , där har du humorn

  2017-01-13 16:41:51
 • En familjs hushåll som det vackert låter,så många vi bli ändå, även ute i vår ökade nivå av ekonomi, så även i Kina ,Japan kraftigt ökat,men i västvärld öka,that's the singel life.

  2017-01-13 16:32:32

Mazily har bland annat uppmärksammats i

SVT, DN, Sveriges Radio, Göteborg Posten, Nöjesguiden. Internet World Topp 100 - 2012 och 2013.
Mazily Appen

Mazily-appen

Till iOS och Android

Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play

Singlar på Mazily