Logga in
Logga in med Facebook
eller
Kunde inte logga in, vänligen försök igen.
Glömt ditt lösenord?
Mazily erbjuder personlig och trivsam dejting för alla singlar som gillar populärkultur i någon form.
1000-tals singlar i hela Sverige!
Bli medlem på Mazily idag!
Att bli medlem tar max en minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!
Vi postar inget till din Facebooksida.
eller

Ibland är det inte så dumt att vara singel!

Mazily är verktyget för dig som är singel i Sverige och sugen på att träffa en partner eller kanske lite nya kompisar. Hos Mazily väntar massor av singeltjejer och singelkillar, oftast från Stockholm, Göteborg eller Malmö. Vi har tidigare satsat mest på att synas i storstäder, men alla är förstås välkomna!

Vi erbjuder en annorlunda form av singeldejting och har byggt vår webbsajt runt en evenemangsguide och ett statusflöde. På detta sätt vill vi ge dig inspiration och uppslag i din dejtingvardag. Hos är det enkelt att hitta singlar som synkar bra med dig!

Att träffas på nätet blir allt vanligare och det sägs att hälften av alla svenska singlar ägnar sig åt någon form av "online dating", så du är garanterat inte ensam. Kanske funderar du också på att prova nätdejting? Ta tid på dig att surfa runt, läsa på och testa några olika singelsajter för det är rätt så stora skillnader från dejtingsajt till dejtingsajt. Inte bara på plattformen i sig, utan kanske framförallt i tonen och de singlar som du hittar på sajterna. Mazily erbjuder en personlig och trivsam mötesplats för alla singlar som gillar populärkultur i någon form. Vi försöker vara ett mindre klyschigt och stereotypt alternativ till många större dejtingsajter som ibland kan verka stöpta i en och samma form.

Den genomsnittliga singeln som är aktiv på Mazily är 32 år, nyfiken, öppen och intresserad av populärkultur i någon form. Det behöver inte alls vara så pretto som det kan låta, utan är främst ett sätt att ringa in ett gemensamt intresse att utgå från. Könsfördelningen är lustigt nog helt jämn, så oavsett fallenhet finns det många dejtingsugna kvinnor och män att prata med.

Att vara en nätdejtande singel har många fördelar. I vardagen kan det vara svårt att komma i kontakt med likasinnade singlar. Kanske består din bekantskapskrets mestadels av par, kanske jobbar du väldigt långa dagar eller så har du tröttnat på att föröka hitta någon speciell under alkoholens inflytande på uteställen och barer. Med en dejtingsajts hjälp kan du träffa personer som du aldrig annars hade kommit i kontakt med. Något som ytterligare underlättar ditt dejtande är Mazilys fina evenemangsguide. Med hjälp av guiden kan du botanisera bland aktuella kulturella händelser i Stockholm, Göteborg och Malmö. På så sätt kan du på ett enkelt och naturligt sätt bjuda ut någon på dejt. Och självklart hoppas vi att du i din tur blir utbjuden på många spontana och händelserika dejter! Se Mazily som ett fiffigt verktyg som hjälper dig att träffa fler singlar, nu när du ändå är singel!

Sagt om "singel" på Mazily

 • Är du singel igen ;-)

  2017-05-25 10:57:46
 • Hej förresten! Det låter precis som min frus (jag är änkling) bästa kompis som är 45 år. Hon har varit singel i en månad sammanlagt under hela sitt liv. Hon har också tagit och tar vuxenpoäng. Hon är i ett förhållande som är mycket mycket dåligt. Karln går till andra och troligen prostituerade också. Men hon törs inte göra slut. (Suck!) Hon är som sagt 45 år, intelligent, vacker, glad, kul, sexig och massa andra fördelar. Vad ska vi göra åt dom när dom inte fattar. Hur svårt kan det va'? Ibland har jag funderat om man skulle skicka sådana personer till en överlevnadskurs i någon skog i en månad. Man vill hjälpa men dom men dom måste jobba för det själva. Det är fantastiskt att vara singel på ett sätt. Har man inte upplevt det har som du menar inte mycket till vuxenpoäng. Men det fantastiska är att vara tillsammans med någon. Var sak har sin tid. MVH Peter Söderblom

  2017-05-22 04:01:42
 • Som singel ställs man inför frågan: vem av alla ska man välja? Som upptagen: vem ska man inte välja?

  2017-05-21 22:10:41
 • Är inte så bra på det där med att komma ihåg att jag är medlem här. Lika mycket singel fortfarande. Jävligt mycket starkare också.

  2017-05-20 20:29:05
 • Trevligt att träffa dig, jag saknar Jaritza, en singel dam från USA, jag har något väldigt viktigt att dela med dig, det är därför jag skriver dig från mazily, jag vill besöka ditt land men jag känner inte någon där, snälla Skriv mig ( genpink à yahoo. com ) eller skicka mig ditt e-postmeddelande fö

  2017-05-18 19:10:48

Mazily har bland annat uppmärksammats i

SVT, DN, Sveriges Radio, Göteborg Posten, Nöjesguiden. Internet World Topp 100 - 2012 och 2013.
Mazily Appen

Mazily-appen

Till iOS och Android

Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play

Singlar på Mazily