Logga in
Logga in med Facebook
eller
Kunde inte logga in, vänligen försök igen.
Glömt ditt lösenord?
Mazily erbjuder personlig och trivsam dejting för alla singlar som gillar populärkultur i någon form.
1000-tals singlar i hela Sverige!
Bli medlem på Mazily idag!
Att bli medlem tar max en minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!
Vi postar inget till din Facebooksida.
eller

Ibland är det inte så dumt att vara singel!

Mazily är verktyget för dig som är singel i Sverige och sugen på att träffa en partner eller kanske lite nya kompisar. Hos Mazily väntar massor av singeltjejer och singelkillar, oftast från Stockholm, Göteborg eller Malmö. Vi har tidigare satsat mest på att synas i storstäder, men alla är förstås välkomna!

Vi erbjuder en annorlunda form av singeldejting och har byggt vår webbsajt runt en evenemangsguide och ett statusflöde. På detta sätt vill vi ge dig inspiration och uppslag i din dejtingvardag. Hos är det enkelt att hitta singlar som synkar bra med dig!

Att träffas på nätet blir allt vanligare och det sägs att hälften av alla svenska singlar ägnar sig åt någon form av "online dating", så du är garanterat inte ensam. Kanske funderar du också på att prova nätdejting? Ta tid på dig att surfa runt, läsa på och testa några olika singelsajter för det är rätt så stora skillnader från dejtingsajt till dejtingsajt. Inte bara på plattformen i sig, utan kanske framförallt i tonen och de singlar som du hittar på sajterna. Mazily erbjuder en personlig och trivsam mötesplats för alla singlar som gillar populärkultur i någon form. Vi försöker vara ett mindre klyschigt och stereotypt alternativ till många större dejtingsajter som ibland kan verka stöpta i en och samma form.

Den genomsnittliga singeln som är aktiv på Mazily är 32 år, nyfiken, öppen och intresserad av populärkultur i någon form. Det behöver inte alls vara så pretto som det kan låta, utan är främst ett sätt att ringa in ett gemensamt intresse att utgå från. Könsfördelningen är lustigt nog helt jämn, så oavsett fallenhet finns det många dejtingsugna kvinnor och män att prata med.

Att vara en nätdejtande singel har många fördelar. I vardagen kan det vara svårt att komma i kontakt med likasinnade singlar. Kanske består din bekantskapskrets mestadels av par, kanske jobbar du väldigt långa dagar eller så har du tröttnat på att föröka hitta någon speciell under alkoholens inflytande på uteställen och barer. Med en dejtingsajts hjälp kan du träffa personer som du aldrig annars hade kommit i kontakt med. Något som ytterligare underlättar ditt dejtande är Mazilys fina evenemangsguide. Med hjälp av guiden kan du botanisera bland aktuella kulturella händelser i Stockholm, Göteborg och Malmö. På så sätt kan du på ett enkelt och naturligt sätt bjuda ut någon på dejt. Och självklart hoppas vi att du i din tur blir utbjuden på många spontana och händelserika dejter! Se Mazily som ett fiffigt verktyg som hjälper dig att träffa fler singlar, nu när du ändå är singel!

Sagt om "singel" på Mazily

 • Gratishelg på Mötesplatsen och var tvungen att kolla läget. Helt förfärad. Kommer troligtvis förbli singel typ forever. Vem gillar böcker? Vem vill gå på Thielska bara för att höra parketten knaka och låtsas att det är ens eget hus, och aldrig få för sig att säga "höhö alla ni därute i klackar..."?

  2017-09-24 13:12:04
 • Folk snackar om one-night stand. Jag tycker det låter mycket bättre med one-night massage. Det sämsta med att vara singel är att aldrig få en ordentlig fotmassage.

  2017-09-24 12:08:31
 • Så himla trist! Men ja, det händer på riktigt. Jag trivs med att umgås med killar som vänner, men sen jag blev singel är jag tydligen direkt livsfarlig att umgås med enligt en del flickvänner. Att man kan vara så osäker att man "spärrar in" den man säger sig älska...😕

  2017-09-23 11:20:52
 • Hej ! En kort presentation jag heter Maria från Kalmar län , söker en seriös förhållande hoppas att det finns seriös .Jag jobbar inom vården som USK ca12 år och jag är singel , jag jobbar mycket olika turer 90 procent så har inte jätte mycket tid på dator men gärna skriva några rad .

  2017-09-22 18:29:30
 • Telefonen är aldrig så tyst som när man blir singel eller blir arbetslös. Kanske är dejta det nya söka jobb?

  2017-09-18 12:43:46

Mazily har bland annat uppmärksammats i

SVT, DN, Sveriges Radio, Göteborg Posten, Nöjesguiden. Internet World Topp 100 - 2012 och 2013.
Mazily Appen

Mazily-appen

Till iOS och Android

Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play

Singlar på Mazily