Mazily Dejting

Gratis nätdejting för nyfikna. Singlar, events och inspiration som väntar på dig.

Om Mazily

Dating, dejting, nätdejting och kultur, what?!

Mazily sjösattes i början av 2012 som en dejtingsajt för alla som är intresserade av kultur i någon form. Vi vill skapa en mötesplats på nätet där ett gemensamt intresse för musik, film, konst, litteratur, scen, design eller liknande fungerar som en katalysator för nya möten.

Lika barn leker kanske inte bäst, men vi tror ändå att det underlättar i ett förhållande om det finns intressen som bägge delar. Vi vill inte avgöra vad som är rätt, fel, fin eller ful kultur. Det är upp till våra initierade singlar att tycka till om. Du måste verkligen inte vara en kulturnörd för att testa dejting med Mazily, det räcker långt med en vilja att testa nytt och ett öppet sinne.

Sedan starten har vi utvecklat Mazily till att också innehålla en evenemangsguide som listar vad som händer i Stockholm, Göteborg och Malmö, sett utifrån våra medlemmars intressen. Här finns allt från stora konserter till obskyra utställningar och i framtiden vill vi förstärka denna dimension ytterligare. Kanske något som passar för en dejt?

På Mazily ska det vara möjligt att hitta någon att gå med på den där konserten, bli utbjuden på något otippat eller kanske rentav ta en öl med ett litet gäng innan? Vi vill vara din guide till de bästa kulturupplevelserna OCH goda vänner (sedan kan man alltid hoppas att det dyker upp någon alldeles speciell vän också!). Vi strävar efter att skapa trivsammare dating än den som erbjuds av de stora dejtingsajterna, där du riskerar att missa skogen för alla träd.

Vi har en bit kvar till vår vision, men redan nu kan du söka bland massa supertrevliga singlar, lära känna dem bättre och hitta intressanta evenemang att gå på!

Mazily är engelska och betyder ungefär ”labyrintiskt” (från ordet ”maze”). Det uttalas ungefär ”mejsilly”. Vi som står bakom Mazily heter Lajku AB och är ett litet startup med bas i Malmö.

Vi hoppas du kommer att gilla Mazily (och våra medlemmar)!

Släpp sargen och dejta loss!
/Mazily-teamet

Bli medlem på Mazily idag!

Att bli medlem tar 1 minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!

Mazily har nu stängt :(

Vi vill tacka dig som varit medlem och hoppas du haft glädje av tjänsten. Vi kommer nu att avveckla verksamheten och radera vår medlemsdatabas, men vi ses kanske i labyrintens andra ände?

/Mazilyteamet