Logga in
Logga in med Facebook
eller
Kunde inte logga in, vänligen försök igen.
Glömt ditt lösenord?
Nätdejting är ett modernt och spännande sätt att dejta.
Prova gratis nätdejting!
Bli medlem på Mazily idag!
Att bli medlem tar max en minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!
Vi postar inget till din Facebooksida.
eller

Nätdejting – en god chans till kärlek

Nätdejting är ett modernt och spännande sätt att dejta. I tider då vi lever en betydande del av våra sociala liv på sociala mötesplatser på nätet har det blivit naturligt att vårt dejtande och sökande efter kärleken även flyttar online. Nätdejting är här för att stanna.

Mer än hälften av alla singlar återfinns idag på en dejtingsajt. Faktum är att alltfler relationer numera tar sin början i nätdejting, så många att det numera är det vanligaste sättet att träffas! Nätdejting är inte längre något som singlarna tycker är särskilt konstigt och många är allt öppnare med sitt nätdejtande. En nyligen genomförd undersökning bland Mazilys medlemmar visade att 92 procent är helt, eller delvis öppna med sitt nätdejtande.

Nätdejting är onekligen ett tidstypiskt (även om fenomenet har funnits sen slutet av 90-talet) och spännande sätt att dejta. Dejtingsidor fungerar lite som andra sociala plattformar, med den skillnaden att man enbart kommunicerar med andra singlar. På Mazily pratar du med andra medlemmar genom att gilla eller kommentera statusar och foton och starta konversationer med människor som verkar spännande.

Att försöka träffa någon via nätdejting har sina fördelar och skiljer sig, åtminstone i första läget, mot att träffas offline. Den självklara fördelen är naturligtvis att alla på en dejtingsajt är ute efter att träffa någon, så är det ju till exempel inte på krogen eller kvällskursen. Sedan finns det också nischade sajter som bygger på någon form av specialintresse, såsom dejting för akademiker eller sportentusiaster, vilket gör det enklare att hitta likasinnade. Ungefär som de flesta av oss gillar att gå på en viss sorts klubb eller äta på en speciell restaurang. Nätdejting har förvisso en begränsning i att det är svårt att bedöma om det finns det där ”lilla extra” innan ni träffas, men samtidigt tar det dig ut på intressanta möten som annars inte skulle ske.

Mazilys medlemmar har ofta någon form av lättare kulturintresse, utan att det för den delen är nätdejting för pretentiösa kultursnobbar. Snarare rör det sig om ett brett spann av kulturintresserade, som ser alltifrån fotboll till modern dans som kultur. Vi har också en evenemangsguide som skapas av våra medlemmar och som gör det enklare och spontanare att komma ut på bra dejter. Är du lite kulturintresserad, i någon form, så tycker vi givetvis att du borde testa nätdejting på Mazily.

Välkommen!

Mazily i siffror

Geografisk fördelning (%)

48 Stockholm
18 Göteborg
16 Malmö
18 Övriga

Snittålder (år)

33 Män
32 Kvinnor

Åldersfördelning (%)

39 18-30 år
48 31-45 år
9 46-60 år
4 + 60 år

Könsfördelning (%)

49 Män
51 Kvinnor

Mazily har bland annat uppmärksammats i

SVT, DN, Sveriges Radio, Göteborg Posten, Nöjesguiden. Internet World Topp 100 - 2012 och 2013.
Mazily Appen

Mazily-appen

Till iOS och Android

Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play

Singlar på Mazily

Sagt om "nätdejting" på Mazily

 • Nej Gud, jag trodde det här med nätdejting skulle vara mycket som Godzilla.

  2017-11-19 08:55:59
 • Någon här jämförde nätdejting med nekroromantik, han har bevisligen aldrig sökt jobb online. Där får du vara glad om de öht läser ditt CV och du är förmodligen inte beroende av en dejt för att kunna betala hyran. Välj dina strider bror.

  2017-10-23 14:09:25
 • Varför kallas inte nätdejting för nekromantik? Ett samtal som inte leder någon vart och som man släpper är ”ghosting”; en osalig ande som hemsöker en sent på natten. 
 Alternativt håller man den döda konversationen vid liv för all evighet. Ett ruttnande lik som vägrar dö.

  2017-10-23 09:24:26
 • Alla gillar olika, helt okej😊, men bara fundersam över varför du besökt mig flera gånger, tolkade det som det fanns nån slags nyfikenhet på mig? Fast kanske bara du var nyfiken på mina statusuppdateringar? För du svarade aldrig på chatten. Helt upp till dig om du vill svara, men hade såklart gärna sett ett svar, tycker nämligen det hör till vanligt folkvett att svara när någon är trevlig och skriver eller talar till en. Brukar inte skriva såhär till någon, än mindre kontakta någon överhuvudtaget på chatten. Blir/är lite skeptiskt till nätdejting nu, för mycket ytliga människor, tyvärr. Känner sig som en skyltdocka i nått skyltfönster, där andra står och tittar och bedömer hurvida dom gillar det dom ser eller inte, och kollar lättflyktigt in nästa skyltdocka, som om det bara är ett tomt skal utan nått intressant och fint inuti, bara det utanpå som är väsentligt, och bedöms det som fult är resten likaså. Visst alla gillar olika, men du fattar nog min poäng med detta.

  2017-10-17 00:23:46
 • Det handlar väl om att försöka lappa sin egen imperfektion med den andras perfektion. Bli hel tillsammans. Jag tror att man förblir ohel efter det där första smältandet. Sen får man jobba järnet på Vi och inte Jag och Du. Nätdejting ställer till hur vi attraheras, här slänger man sig in i värsta

  2017-09-19 22:35:10