Nätdejting är ett modernt och spännande sätt att dejta.
Prova gratis nätdejting!
Bli medlem på Mazily idag!
Att bli medlem tar max en minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!

Mazily har nu stängt :(

Vi vill tacka dig som varit medlem och hoppas du haft glädje av tjänsten. Vi kommer nu att avveckla verksamheten och radera vår medlemsdatabas, men vi ses kanske i labyrintens andra ände?

/Mazilyteamet

Nätdejting – en god chans till kärlek

Nätdejting är ett modernt och spännande sätt att dejta. I tider då vi lever en betydande del av våra sociala liv på sociala mötesplatser på nätet har det blivit naturligt att vårt dejtande och sökande efter kärleken även flyttar online. Nätdejting är här för att stanna.

Mer än hälften av alla singlar återfinns idag på en dejtingsajt. Faktum är att alltfler relationer numera tar sin början i nätdejting, så många att det numera är det vanligaste sättet att träffas! Nätdejting är inte längre något som singlarna tycker är särskilt konstigt och många är allt öppnare med sitt nätdejtande. En nyligen genomförd undersökning bland Mazilys medlemmar visade att 92 procent är helt, eller delvis öppna med sitt nätdejtande.

Nätdejting är onekligen ett tidstypiskt (även om fenomenet har funnits sen slutet av 90-talet) och spännande sätt att dejta. Dejtingsidor fungerar lite som andra sociala plattformar, med den skillnaden att man enbart kommunicerar med andra singlar. På Mazily pratar du med andra medlemmar genom att gilla eller kommentera statusar och foton och starta konversationer med människor som verkar spännande.

Att försöka träffa någon via nätdejting har sina fördelar och skiljer sig, åtminstone i första läget, mot att träffas offline. Den självklara fördelen är naturligtvis att alla på en dejtingsajt är ute efter att träffa någon, så är det ju till exempel inte på krogen eller kvällskursen. Sedan finns det också nischade sajter som bygger på någon form av specialintresse, såsom dejting för akademiker eller sportentusiaster, vilket gör det enklare att hitta likasinnade. Ungefär som de flesta av oss gillar att gå på en viss sorts klubb eller äta på en speciell restaurang. Nätdejting har förvisso en begränsning i att det är svårt att bedöma om det finns det där ”lilla extra” innan ni träffas, men samtidigt tar det dig ut på intressanta möten som annars inte skulle ske.

Mazilys medlemmar har ofta någon form av lättare kulturintresse, utan att det för den delen är nätdejting för pretentiösa kultursnobbar. Snarare rör det sig om ett brett spann av kulturintresserade, som ser alltifrån fotboll till modern dans som kultur. Vi har också en evenemangsguide som skapas av våra medlemmar och som gör det enklare och spontanare att komma ut på bra dejter. Är du lite kulturintresserad, i någon form, så tycker vi givetvis att du borde testa nätdejting på Mazily.

Välkommen!

Mazily i siffror

Geografisk fördelning (%)

48 Stockholm
18 Göteborg
16 Malmö
18 Övriga

Snittålder (år)

33 Män
32 Kvinnor

Åldersfördelning (%)

39 18-30 år
48 31-45 år
9 46-60 år
4 + 60 år

Könsfördelning (%)

49 Män
51 Kvinnor

Mazily har bland annat uppmärksammats i

SVT, DN, Sveriges Radio, Göteborg Posten, Nöjesguiden. Internet World Topp 100 - 2012 och 2013.
Mazily Appen

Mazily-appen

Till iOS och Android

Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play

Singlar på Mazily

Sagt om "nätdejting" på Mazily

 • Ja. Träffat en del jättefina människor genom denna sida. Tror inte jag har haft ett vettigt samtal på tinder haha. Men jag tycker att nätdejting överhuvudtaget är en tråkig metod att träffa människor på. Så ytligt! Vad tycker du?

  2019-01-24 04:51:07
 • Okej, så här börjar en kolla på nätdejting för tre veckor sen och så stänger de det stället där de som är intressanta hänger. What to do, what to do... Ska en behöva lägga ner innan en ens har börjat eller? *Uppgiven suck*

  2019-01-16 19:25:11
 • Haha jasså mazily lägger ner eh? Inte varit aktiv här på över ett år anyway för jag har hittat någon. Träffat flera fina genom åren men fått utstå lika mycket äckel, bullshit och losers, om än mer, haha! Typisk nätdejting ni vet😉. Good night and good luck. So long, suckers! 😁

  2019-01-15 21:58:49
 • https://feministisktperspektiv.se/2018/12/18/alska-i-sen Minns att jag diskuterade detta, vad kulturen nätdejting, gör med oss människor med en kvinna jag dejtade för ett tag sedan. Jag använde mig av Bauman som menade att senkapitalismen och nätdejting har förändrat vårt sätt att se --->

  2019-01-03 17:38:53
 • Okej jag vet att detta inte precis är någon ny tanke men känner inte ni att Tinder, Mazily och nätdejting överlag tenderar att få oss att se andra människor som varor på en marknad? Alltså ännu mer än vad man gjorde innan.

  2018-12-19 09:59:15