Logga in
Logga in med Facebook
eller
Kunde inte logga in, vänligen försök igen.
Glömt ditt lösenord?
Nätdejting är ett modernt och spännande sätt att dejta.
Prova gratis nätdejting!
Bli medlem på Mazily idag!
Att bli medlem tar max en minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!
Vi postar inget till din Facebooksida.
eller

Nätdejting – en god chans till kärlek

Nätdejting är ett modernt och spännande sätt att dejta. I tider då vi lever en betydande del av våra sociala liv på sociala mötesplatser på nätet har det blivit naturligt att vårt dejtande och sökande efter kärleken även flyttar online. Nätdejting är här för att stanna.

Mer än hälften av alla singlar återfinns idag på en dejtingsajt. Faktum är att alltfler relationer numera tar sin början i nätdejting, så många att det numera är det vanligaste sättet att träffas! Nätdejting är inte längre något som singlarna tycker är särskilt konstigt och många är allt öppnare med sitt nätdejtande. En nyligen genomförd undersökning bland Mazilys medlemmar visade att 92 procent är helt, eller delvis öppna med sitt nätdejtande.

Nätdejting är onekligen ett tidstypiskt (även om fenomenet har funnits sen slutet av 90-talet) och spännande sätt att dejta. Dejtingsidor fungerar lite som andra sociala plattformar, med den skillnaden att man enbart kommunicerar med andra singlar. På Mazily pratar du med andra medlemmar genom att gilla eller kommentera statusar och foton och starta konversationer med människor som verkar spännande.

Att försöka träffa någon via nätdejting har sina fördelar och skiljer sig, åtminstone i första läget, mot att träffas offline. Den självklara fördelen är naturligtvis att alla på en dejtingsajt är ute efter att träffa någon, så är det ju till exempel inte på krogen eller kvällskursen. Sedan finns det också nischade sajter som bygger på någon form av specialintresse, såsom dejting för akademiker eller sportentusiaster, vilket gör det enklare att hitta likasinnade. Ungefär som de flesta av oss gillar att gå på en viss sorts klubb eller äta på en speciell restaurang. Nätdejting har förvisso en begränsning i att det är svårt att bedöma om det finns det där ”lilla extra” innan ni träffas, men samtidigt tar det dig ut på intressanta möten som annars inte skulle ske.

Mazilys medlemmar har ofta någon form av lättare kulturintresse, utan att det för den delen är nätdejting för pretentiösa kultursnobbar. Snarare rör det sig om ett brett spann av kulturintresserade, som ser alltifrån fotboll till modern dans som kultur. Vi har också en evenemangsguide som skapas av våra medlemmar och som gör det enklare och spontanare att komma ut på bra dejter. Är du lite kulturintresserad, i någon form, så tycker vi givetvis att du borde testa nätdejting på Mazily.

Välkommen!

Mazily i siffror

Geografisk fördelning (%)

48 Stockholm
18 Göteborg
16 Malmö
18 Övriga

Snittålder (år)

33 Män
32 Kvinnor

Åldersfördelning (%)

39 18-30 år
48 31-45 år
9 46-60 år
4 + 60 år

Könsfördelning (%)

49 Män
51 Kvinnor

Mazily har bland annat uppmärksammats i

SVT, DN, Sveriges Radio, Göteborg Posten, Nöjesguiden. Internet World Topp 100 - 2012 och 2013.
Mazily Appen

Mazily-appen

Till iOS och Android

Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play

Singlar på Mazily

Sagt om "nätdejting" på Mazily

 • Det handlar väl om att försöka lappa sin egen imperfektion med den andras perfektion. Bli hel tillsammans. Jag tror att man förblir ohel efter det där första smältandet. Sen får man jobba järnet på Vi och inte Jag och Du. Nätdejting ställer till hur vi attraheras, här slänger man sig in i värsta

  2017-09-19 22:35:10
 • Förväntningarna på nätdejting kan vara olika förstår jag. För mig handlar det om att lära känna en annan person. Det går inte på ett par dejter. De första dejterna handlar, för mig, om att ta reda på om jag vill bekanta mig mer. Inte om jag vill inleda en relation. Jag är mer noga än så. Kommentar?

  2017-09-14 18:24:22
 • Min högst anekdotiska empiriska undersökning av nätdejting visar att ungefär 110% av alla kvinnor är "glada tjejer" (oavsett ålder). Finns det inga bittra och cyniska istället? Mycket roligare.

  2017-09-07 14:17:44
 • Hej, Prova och prova hörru😀 I nätdejting så kommer man ingen vart utan en seriös ansats, eller så mycket tur i parameteröverensstämmelse och icke desto mindre, timingen, att det det skulle skulle få A. Lukas att framstå som tämligen modest vad gäller tur.😀 Vilken kategori tillhör du?🤗 Frank

  2017-08-30 16:58:03
 • Jag tänker inte försvara någon mans förolämpningar etc men helheten är tyvärr att många kvinnor beteer sig illa med med sitt ständiga ignorerande och ghostande medans de gräver runt i sin godispåse av män. Så jag kan förstå men inte försvara män som tappar greppet och gör så där. Så ska spiraler brytas så måste alla parter vara med. Jag hoppas det blir så - för nätdejting idag är elakt och hårt.

  2017-08-17 13:51:00