På Mazily kan du hitta kärleken.
Hitta kärleken på Mazily.
Bli medlem på Mazily idag!
Att bli medlem tar max en minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!

Mazily har nu stängt :(

Vi vill tacka dig som varit medlem och hoppas du haft glädje av tjänsten. Vi kommer nu att avveckla verksamheten och radera vår medlemsdatabas, men vi ses kanske i labyrintens andra ände?

/Mazilyteamet

Hitta kärleken på nätet!

Vem vill inte hitta kärleken? De flesta av oss har varit på otaliga dejter, som efter första mötet runnit ut i sanden - det har liksom inte klickat. Mazily.se är en mötesplats för singlar som vill träffa någon på ett lättare sätt. Med utgångspunkt i gemensamma intressen så ger vi dig strålande möjligheter att komma ut på fler bra dejter och därmed också fler chanser att hitta kärleken!

Att hitta kärleken har alltid varit svårt. Det finns inga genvägar eller mirakelformler. I slutändan handlar det lika mycket om tur som något annat. Men det går alltid att se till att du har de bästa förutsättningarna. Du känner kanske att du har uttömt de möjligheter som finns i din omgivning, prövat att gå på dejt med personer i din bekantskapskrets. Men det klickar liksom inte. Att hitta kärleken känns långt borta.

Men har du verkligen gett online dating en chans? På nätet finns nya mötesplatser som kan leda till intressanta och härliga dejter och som många gånger faktiskt mynnar ut i kärlek. Nuförtiden är det inte ovanligt att första kontakten i en ny relation sker online på en dejtingsajt. Inte för dig? Varför inte utnyttja de kanaler som finns? Genom att registrera dig på Mazily och skapa en profil så ger du dig själv bättre odds att hitta kärleken.

Ett varningens finger bör dock höjas. Precis som i andra dejtingsammanhang så finns det inga garantier för att det är enklare att hitta kärleken online, utan var beredd på att nätdejting kräver både tid och engagemang. Precis som i vanliga livet. Förutsättningarna är rätt, men du måste dra nytta av dem.

En stor fördel med att registrera sig på Mazily är att våra medlemmar är singlar och här för att hitta kärleken. Mycket enklare än att försöka lura ut vem som är singel i kön på ICA eller kvällskursen...

Mazily.se har många spännande singlar och de flesta är kulturintresserade i en eller annan form; musik, film, litteratur, konst, teater, design eller liknade. Därmed inte sagt att vi är en dejtingsida enbart för pretentiösa kulturnördar! Vi ser snarare på kulturen som ett sätt att hitta ett gemensamt intresse att utgå från. Och vem lyssnar till exempel inte på musik?

På Mazily finns goda chanser att hitta kärleken. Kanske redan idag?

Välkommen!

Mazily har bland annat uppmärksammats i

SVT, DN, Sveriges Radio, Göteborg Posten, Nöjesguiden. Internet World Topp 100 - 2012 och 2013.
Mazily Appen

Mazily-appen

Till iOS och Android

Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play

Singlar på Mazily

Sagt om "hitta kärleken" på Mazily

 • haha alla vaknar till liv och kärleken svämmar:))))

  2019-02-14 23:17:05
 • Kvart i tre! Jag finns på insta Majs Sthlm om någon skulle vilja skriva. Och så önskar jag kärlek och allt gott till alla! Kram!

  2019-02-14 22:08:17
 • Hejdå Mazily, du har varit bra, ett trevligt och tryggt dejtingforum och jag har varit på fina dejter även om den (andra) stora kärleken tyvärr inte dykt upp. Jag finns även på Happy pancake under namnet ”Mme-Montagne” samt på Instagram som ”madamemontaigne” (ja, med i, som i Michel de Montaigne).

  2019-02-14 21:33:46
 • Jag törstar inte efter kärlek (delvis jo ;)...men friheten är underskattad. Just nu tid för reflektion och att hela mig. Kram och hej.

  2019-02-14 21:11:48
 • Jag törstar inte efter kärlek (delvis jo ;)...men friheten är underskattad. Just nu tid för reflextion och att hela mig. Kram och hej

  2019-02-14 21:09:16