Logga in
Logga in med Facebook
eller
Kunde inte logga in, vänligen försök igen.
Glömt ditt lösenord?
På Mazily kan du hitta kärleken.
Hitta kärleken på Mazily.
Bli medlem på Mazily idag!
Att bli medlem tar max en minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!
Vi postar inget till din Facebooksida.
eller

Hitta kärleken på nätet!

Vem vill inte hitta kärleken? De flesta av oss har varit på otaliga dejter, som efter första mötet runnit ut i sanden - det har liksom inte klickat. Mazily.se är en mötesplats för singlar som vill träffa någon på ett lättare sätt. Med utgångspunkt i gemensamma intressen så ger vi dig strålande möjligheter att komma ut på fler bra dejter och därmed också fler chanser att hitta kärleken!

Att hitta kärleken har alltid varit svårt. Det finns inga genvägar eller mirakelformler. I slutändan handlar det lika mycket om tur som något annat. Men det går alltid att se till att du har de bästa förutsättningarna. Du känner kanske att du har uttömt de möjligheter som finns i din omgivning, prövat att gå på dejt med personer i din bekantskapskrets. Men det klickar liksom inte. Att hitta kärleken känns långt borta.

Men har du verkligen gett online dating en chans? På nätet finns nya mötesplatser som kan leda till intressanta och härliga dejter och som många gånger faktiskt mynnar ut i kärlek. Nuförtiden är det inte ovanligt att första kontakten i en ny relation sker online på en dejtingsajt. Inte för dig? Varför inte utnyttja de kanaler som finns? Genom att registrera dig på Mazily och skapa en profil så ger du dig själv bättre odds att hitta kärleken.

Ett varningens finger bör dock höjas. Precis som i andra dejtingsammanhang så finns det inga garantier för att det är enklare att hitta kärleken online, utan var beredd på att nätdejting kräver både tid och engagemang. Precis som i vanliga livet. Förutsättningarna är rätt, men du måste dra nytta av dem.

En stor fördel med att registrera sig på Mazily är att våra medlemmar är singlar och här för att hitta kärleken. Mycket enklare än att försöka lura ut vem som är singel i kön på ICA eller kvällskursen...

Mazily.se har många spännande singlar och de flesta är kulturintresserade i en eller annan form; musik, film, litteratur, konst, teater, design eller liknade. Därmed inte sagt att vi är en dejtingsida enbart för pretentiösa kulturnördar! Vi ser snarare på kulturen som ett sätt att hitta ett gemensamt intresse att utgå från. Och vem lyssnar till exempel inte på musik?

På Mazily finns goda chanser att hitta kärleken. Kanske redan idag?

Välkommen!

Mazily har bland annat uppmärksammats i

SVT, DN, Sveriges Radio, Göteborg Posten, Nöjesguiden. Internet World Topp 100 - 2012 och 2013.
Mazily Appen

Mazily-appen

Till iOS och Android

Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play

Singlar på Mazily

Sagt om "hitta kärleken" på Mazily

 • Bara att kämpa på, du kommer hitta ett nytt och bättre jobb! Tro mig, jag har ALLTID rätt. :)

  2019-01-22 02:06:03
 • Japp, har också varit med om det. Ketchupeffekten... 😅😂 Om du blir glad av att någon av de poppar upp igen och det är välkommet kan jag bara säga GRATTIS! 😄 Det är tid för dig att få lite närhet...och i bästa fall t.o.m. kärlek igen. 😊

  2019-01-21 16:10:53
 • Eftersom Mazily stänger den 14e så kan de som vill prata vidare med mig hitta mig på happypancake som gurkburken

  2019-01-20 22:30:47
 • Hm, ok hejdå detta ställe. Lycka till alla som söker kärlek och/eller vänskap :D

  2019-01-18 21:31:58
 • Premortem analys 4. Taggar, "Kreativ" och dess varianter, har alltid lockat fram en glimt i mitt öga. Kreativitet är spontant, innerligt, oförutsägbart, en slags kärlek till hjärnans och livets kaos. Och i sina uttryck skapar det mening i våra liv. Är inte relationer, kärlek, just kreativa?

  2019-01-18 12:03:11