Logga in
Logga in med Facebook
eller
Kunde inte logga in, vänligen försök igen.
Glömt ditt lösenord?
Mazily Dejting

Gratis nätdejting för nyfikna. Singlar, events och inspiration som väntar på dig.

Nefertiti

Till den legendariska jazzklubben Nefertiti (eller bara Nef) i Göteborg söker sig såväl jazzälskare som danssugna partydjur i tjugoårsåldern. Publiken är blandad och det är ofta mycket folk och långa köer till konserterna.

Nefertiti är en av Nordens ledande verksamheter för livemusik inom bland annat jazz, världsmusik, disco, soul och blues. Nefertiti har huserat i en källarlokal på Hvitfeldtsplatsen i mer än 30 år, och har ett gott rykte både i Sverige och utomlands. Årligen arrangeras här mer än 200 konserter och scenen gästas regelbundet av storheter inom den svenska och internationella jazzeliten. På sommarhalvåret bjuds det även på en utebar i anslutning till entrén.

Nefertiti drivs av en jazzförening med samma namn som klubben, och som föreningsmedlem får du rabatterat pris på konsertbiljetter samt gratis entré till exempelvis tisdagsklubben Playhouse, där jazzmusiker jammar fritt. Men det finns även plats för klubbar och musikinriktningar som rör sig bortom jazzen på Nefertiti. Beat är lördagsklubben som vurmar för soul i alla dess former och en fredag i månaden bjuder House Nation på allt som låter och känns som house. Varannan fredag intar den genrefria tjejklubben Winona Nefertiti, och ställer till med en fest som präglas av överraskningar och brudar.

Förutom olika liveframträdanden och klubbar går det även utmärkt att äta på Nefertiti. Köket erbjuder en varierad meny med allt från smårätter som plocktallrikar med ost och charkuterier till rejäla varmrätter som chiliglaserade revben med sötpotatis och coleslaw. Menyn är tillfredsställande oavsett om du vill ha ett mindre tilltugg eller en trerättersmiddag. I baren kan du beställa allt från belgisk flasköl och amerikansk bourbon till ett glas rött eller en klassisk cocktail.

Nefertiti är ett perfekt ställe för en dejt. God mat i kombination med livejazz är något som de flesta uppskattar, och den bakåtlutade stämningen gör det enkelt att konversera och trivas. Går du till Nefertiti som singel har du stora chanser att träffa likasinnade som uppskattar livemusik och trevligt sällskap precis lika mycket som du.

Facebook: https://www.facebook.com/NefertitiJazzClub

http://www.nefertiti.se
Adress: Hvitfeldtsplatsen 6, 41120 Göteborg

Aktuella evenemang i Mazily Guide Göteborg

Hittade inga aktuella events.

Bli medlem på Mazily idag!

Att bli medlem tar 1 minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!

Vi postar inget till din Facebooksida.
eller

Singlar i Göteborg på Mazily

Sagt om Nefertiti på Mazily

 • Väldigt bra band på Wirströms i morgon. Svindlande BEBOP. Vanligtvis spelar de på Nefertiti i Göteborg.

  2019-01-05 01:41:44
 • Vännerna har klubb på Nefertiti ikväll. Funderar på att gå

  2017-06-16 18:16:31
 • Bob Brozman - såg jag på Nefertiti för några år sedan. Ni kommer att ångra att ni inte var där så fort ni ser denna lilla snutt: https://www.youtube.com/watch?v=vX--sM5G52U

  2017-05-29 22:11:13
 • Raka vägen till Nefertiti och njut av funk och soul. ❤

  2017-03-23 20:52:33
 • https://www.youtube.com/watch?v=bECAw8-whWM Igår kväll på nefertiti YES !!!

  2016-10-07 21:41:59