Mazily Dejting

Gratis nätdejting för nyfikna. Singlar, events och inspiration som väntar på dig.

Debaser Stockholm

Musikarrangören Debaser har numera ett antal olika etablissemang i Stockholm. Framgångssagan tog sin början i och med utestället Debaser Slussen som öppnade 2002 och följdes 2006 av Debaser Medis på Medborgarplatsen.

"Medis" består av tre olika våningsplan och rymmer 950 konsertsugna besökare. Varje kväll är konsertrestaurangen öppen så att du kan äta innan spelningen. Menyn är rättfram och erbjuder bland annat plocktallrik, grillad biff, lax eller halloumi, steak sandwich och chiliburgare. Debaser Medis arrangerar ett stort antal livekonserter och klubbar inom musikgenres som rock, pop, electro och soul. Stället är öppet till 03 och är perfekt för en tidig after work, dans och fest samt umgänge på uteserveringen sommartid. Den typiska besökaren är en musikintresserad person i 18-25 års-åldern, men publiken varierar beroende på typ av konsert och arrangemang.

På grund av de kommande ombyggnationerna av Slussen tvingades Debaser lägga ner sitt första nöjeskomplex, men samtidigt övertog Debaser utestället Strand och nya Debaser Strand var fött. Med nattklubb och livescen drivs det i samma anda som det nedlagda. Strand har öppet till 03 och besökarna kan boka bord i den mexikanska restaurangen Calexico’s. På menyn trängs nyskapande mexikanska rätter som du kan inta ihop med en välgjord Margarita. Calexico’s serverar även en amerikansk söndagsbrunch med milkshakes, minihamburgare och självgräddning av våfflor.

Bar Brooklyn ligger vägg i vägg med Debaser Strand och följer det vedertagna konceptet. Här kan du ta en kall öl från något amerikanskt mikrobryggeri eller äta minihamburgare med fisk, kyckling eller biff i en skön miljö. Här arrangeras regelbundet olika frågesporter, releasepartys, utställningar, filmvisningar och klubbar. Äter du på Bar Brooklyn kan du få gratis inträde till Strand om inte en förköpskonsert äger rum på stora scenen.

På Östermalm, mitt i Humlegården, hittar du Debasers minsta krypin; Debaser Humlegården. En enkel och grön uteservering som endast är öppen under sommarsäsongen. Här kan du äta, dricka och umgås under varma sommarnätter.

Alla Debasers uteställen är opretentiösa och bjuder in till uppsluppet umgänge med vänner och bekanta. Det är lätt att trivas var du än går och deras många scener gästas ständigt av hypade liveakter. Oavsett om du går ut med dina kompisar, en bekant, en dejt eller någon familjemedlem kommer ni ha en bra kväll tillsammans på någon av Debasers konserter, klubbar, restauranger eller barer.

Facebook: https://www.facebook.com/mydebaser
Twitter: https://www.twitter.com/debasersthlm
Instagram: https://www.instagram.com/debaserstockholm

http://www.debaser.se
Debaser Medis, Medborgarplatsen 8, 118 26 Stockholm
Debaser Strand, Bar Brooklyn och Calexico’s, Hornstulls strand 4, 117 39 Stockholm

Aktuella evenemang i Mazily Guide Stockholm

Hittade inga aktuella events.

Bli medlem på Mazily idag!

Att bli medlem tar 1 minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!

Mazily har nu stängt :(

Vi vill tacka dig som varit medlem och hoppas du haft glädje av tjänsten. Vi kommer nu att avveckla verksamheten och radera vår medlemsdatabas, men vi ses kanske i labyrintens andra ände?

/Mazilyteamet

Singlar i Stockholm på Mazily

Sagt om Debaser på Mazily

 • De spinkiga indiepojkarna har tappat håret och odlat mustasch, eller i varje fall skägg. Debaser har stängt. Stockholm sålts ut. Hela Söder har målats vitt och fräscht och det går inte att hitta ett fik som serverar kaffe och bulle under hundralappen.

  2019-01-24 00:58:24
 • open.spotify.com/.../2GyrX5kqaQeJskyL8TatIy?si=tyiHOT5MS-WBmpLCWOUYmg haka på mig till debaser den 1/11, menade jag.

  2018-10-04 20:26:20
 • i ll be at debaser if you would like to go

  2018-09-22 17:48:33
 • Om du fick välja mellan [ingenting] på Debaser Strand eller Love on Drugs (finns på Spotify) på Southside pub. Vad skulle du välja? Ingen trickfråga, bara nyfiken haha.

  2018-09-22 17:30:53
 • Om du fick välja mellan [ingenting] på Debaser Strand eller Love on Drugs (finns på Spotify) på Southside bar. Vad skulle du välja? Ingen trickfråga, bara nyfiken haha.

  2018-09-22 17:24:09