Sport i Malmö

Dölj text

För den som älskar sport i Malmö finns ett och annat att hitta på. Malmö är traditionellt en bollsportstad där fotbollen alltid har stått högt i kurs. Men även ishockeyn och handbollen lockar sportfantaster. Utbudet beror på vilken sport som står högst på önskelistan.

För den som uppskattar att gå på fotboll finns det primärt två fina alternativ. Antingen att ta sig till Swedbank Stadion för att se Malmö FF spela i herrallsvenskan eller till Malmö IP för att se FC Rosengård spela i damallsvenskan. Hockeylaget Malmö Redhaws spelar på sina hemmamatcher på Malmö Arena medan handbollslaget HK Malmö spelar sina hemmatcher i Baltiska hallen.

Mazily Guide handlar främst om kulturevenemang, men sport är ju också kultur som man brukar säga, så det är inte omöjligt att du kan hitta en del sport även här. Till exempel brukar roller derby-matcher leta sig in. I guiden hittas sällan regelbundet återkommande sportarrangemang, utan snarare lite mer sällan förekommande eller udda sådana. Som ett bra komplement till det goda grundutbudet av sport i Malmö!

Och saknar du en match eller någon annan sport i Malmö så är det bara att du lägger till matchen själv! Kanske är det inte så tokigt att använda Mazily Guide för att hitta andra singlar som också är intresserade av just din sport i Malmö.