Konserter i Malmö

Dölj text

Malmö är en bra konsertstad. Det finns en fin tradition av att bjuda på tämligen stora akter sett till stadens relativt ringa invånarantal. Sedan finns ju förstås också Köpenhamn inpå knuten vilket öppnar upp för möjligheter att se konserter av rang. I vår evenemangsguide under finns det ett stort utbud av konserter i Malmö.

Det finns gott om konserter i Malmö, både internationella akter såväl som svenska artister besöker ofta till staden. Det spelar ingen roll om du gillar att gå på intima klubbspelningar eller större stadium-akter, Malmö är en bra konsertstad.

För den som gillar att gå på klubbspelningar är KB, Far i Hatten, Babel, Moriskan och Inkonst självklara val. Där spelar både internationella och svenska akter på scener där avståndet mellan artist och publik är intimare, svettigare och närvaron känns i hela rummet.

För den som uppskattar att gå på större konserter i Malmö arrangeras de ofta på Malmö Arena, Baltiska Hallen eller utomhus på Malmö stadion eller Swedbank Stadion. Såväl klassisk musik som internationella megastjärnor ryms på dessa scener.

För den som tycker om att gå på konserter med sittande publik men ändå i en lite mindre konsertsal så är Victoriateatern, Konserthuset och Palladium de givna alternativen. Bland annat så var Tallest Man On Earths spelning på Konserthuset förra året helt magiskt.

I Mazily Guide hittar du de konserter i Malmö som är hetast just nu. Guiden är det självklara valet för dig som vill ha full koll på vart du och din dejt ska gå. Guiden byggs upp av våra medlemmar som har mycket bra koll på vad som händer i Malmö just nu.