Logga in
Logga in med Facebook
eller
Kunde inte logga in, vänligen försök igen.
Glömt ditt lösenord?
Gratis dejting för alla som när ett kulturintresse. En av få gratis dejtingsidor där du kan dejta utan att behöva ruinera dig.
Prova gratis nätdejting!
Bli medlem på Mazily idag!
Att bli medlem tar max en minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!
Vi postar inget till din Facebooksida.
eller

Gratis dejtingsidor existerar faktiskt!

På Mazily kan du bli medlem och komma ut på dejter helt utan kostnad. På så sätt erbjuder vi faktiskt gratis dejting. För det är nämligen så att många sidor utger sig för att vara gratis dejtingsidor, men i själva verket är det endast registreringen som är gratis. Att kommunicera kostar ofta pengar.

De dejtingsajter som kostar pengar för att kunna användas brukar hävda att gratis dejting lockar till sig många oseriösa medlemmar. Det finns möjligen ett korn av sanning i det, eller i alla fall en tendens till att medlemmarna inte ser lika seriöst på sitt medlemskap. Samtidigt så glömmer man att nämna att en stor andel av de medlemmar som finns på betalsajterna inte går att kommunicera med, utan endast fungerar som ett slags lockbete för att få fler att betala. Är de då att betrakta som gratis dejtingsidor?

Mazily kan användas helt gratis, men för den som vill ha extra effektivitet i sitt dejtande erbjuder vi också ett premiumkonto – Mazily Pop. Som Popmedlem finns ingen begränsning i antalet konversationer som kan startas per vecka, samt extra möjligheter att ställa in sin synlighet på sajten. Genom att göra våra så kallade “utmaningar” så kan du emellertid testa Mazily Pop - gratis innan du köper något! Vi har även fina rabatterbjudanden från våra vänföretag speciellt för Popmedlemmar.

Mazily tillhör kategorin gratis dejtingsidor och vi försöker vara så tydliga som möjligt med vad som är gratis och vad som kostar. Vi strävar efter att vara ett seriöst företag som erbjuder gratis dejting av högsta kvalité, med de allra trevligaste medlemmarna, oavsett om du äter gratis eller väljer att betala för att få lite extra hummus på falafeln.

Mazily erbjuder kvalitativ, gratis dejting för alla som när ett mindre eller större intresse för kultur utan att vara några elitiska kultursnobbar. Vi ser alltifrån fotboll till balett som kultur. Oavsett om du föredrar gratis dejtingsidor eller inte så är du hjärtligt välkommen till Mazily.

Testa riktigt bra, gratis eller inte, nätdejting med Mazily!

Sagt om "dejting" på Mazily

 • Jobbet är det bästa som hänt mig typ. Länge sen en var så glad, uppskattad, i så god form, produktiv och åt så bra. Och i sommar drar jag till Texas, New Orleans och Washington DC. Vore gött om jag fick ordning på mitt dejting också..

  2017-03-21 15:47:55
 • Loggar numer in här för att se e enats som sker, borde finnas en bättre sida än en på en dejting sida. Tips?

  2017-03-17 15:23:20
 • Jaha. Tydligen klagas det mycket på tjejsidan också har nu fått höra. Det låter som många kan då hitta sin match här genom gemensam klagande. 😀Visst är det så att alla klagar nån gång men själv tycker att det är svårt bli intresserad när man hör klagosång. På en dejting sajt.

  2017-03-12 17:30:03
 • Synd att det här inte är en dejtingsjt. Sajten i sig är bra konfigurerad, fast människorna vet inte vad dejting eller att vara social är.

  2017-03-12 16:57:25
 • Hej nya vänner/ gör väl ännu ett försök till dejting och hoppas på att bli behandlad med den respekt som jag kommer behandla er med <3 Kärlek & kramar från Höglandet <3

  2017-03-12 07:21:03

Mazily har bland annat uppmärksammats i

SVT, DN, Sveriges Radio, Göteborg Posten, Nöjesguiden. Internet World Topp 100 - 2012 och 2013.
Mazily Appen

Mazily-appen

Till iOS och Android

Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play

Singlar på Mazily