Logga in
Logga in med Facebook
eller
Kunde inte logga in, vänligen försök igen.
Glömt ditt lösenord?
Gratis dejting för alla som när ett kulturintresse. En av få gratis dejtingsidor där du kan dejta utan att behöva ruinera dig.
Prova gratis nätdejting!
Bli medlem på Mazily idag!
Att bli medlem tar max en minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!
Vi postar inget till din Facebooksida.
eller

Gratis dejtingsidor existerar faktiskt!

På Mazily kan du bli medlem och komma ut på dejter helt utan kostnad. På så sätt erbjuder vi faktiskt gratis dejting. För det är nämligen så att många sidor utger sig för att vara gratis dejtingsidor, men i själva verket är det endast registreringen som är gratis. Att kommunicera kostar ofta pengar.

De dejtingsajter som kostar pengar för att kunna användas brukar hävda att gratis dejting lockar till sig många oseriösa medlemmar. Det finns möjligen ett korn av sanning i det, eller i alla fall en tendens till att medlemmarna inte ser lika seriöst på sitt medlemskap. Samtidigt så glömmer man att nämna att en stor andel av de medlemmar som finns på betalsajterna inte går att kommunicera med, utan endast fungerar som ett slags lockbete för att få fler att betala. Är de då att betrakta som gratis dejtingsidor?

Mazily kan användas helt gratis, men för den som vill ha extra effektivitet i sitt dejtande erbjuder vi också ett premiumkonto – Mazily Pop. Som Popmedlem finns ingen begränsning i antalet konversationer som kan startas per vecka, samt extra möjligheter att ställa in sin synlighet på sajten. Genom att göra våra så kallade “utmaningar” så kan du emellertid testa Mazily Pop - gratis innan du köper något! Vi har även fina rabatterbjudanden från våra vänföretag speciellt för Popmedlemmar.

Mazily tillhör kategorin gratis dejtingsidor och vi försöker vara så tydliga som möjligt med vad som är gratis och vad som kostar. Vi strävar efter att vara ett seriöst företag som erbjuder gratis dejting av högsta kvalité, med de allra trevligaste medlemmarna, oavsett om du äter gratis eller väljer att betala för att få lite extra hummus på falafeln.

Mazily erbjuder kvalitativ, gratis dejting för alla som när ett mindre eller större intresse för kultur utan att vara några elitiska kultursnobbar. Vi ser alltifrån fotboll till balett som kultur. Oavsett om du föredrar gratis dejtingsidor eller inte så är du hjärtligt välkommen till Mazily.

Testa riktigt bra, gratis eller inte, nätdejting med Mazily!

Sagt om "dejting" på Mazily

 • känns som jag läste ett avsnitt av första dejten och girls, serier jag älskar. fan dejting är komplicerad. bra profiltext. du låter som en som grubblar mycket, i like that.

  2018-05-16 21:13:40
 • Så lite så :) värmen var menad att nå dig så jag är nöjd. men man vet ju aldrig om "nätet" slutar fungera då svalnar ju allt..Jasså du finner dejting världen tuff,varför? Absolut det är mitt mål att få "uppenbara" mig för ngn speciell här en dag,nätet är nytt för mig,är försiktigt skulle ja tro :)

  2018-05-15 15:31:12
 • Spenderat en härlig långhelgen med 20 kvinnor på stranden. Har bland annat fått en massa pepp och tips om dejting o singelliv samt gett några. Tänk om man hade haft lika mycket manliga vänner att prata relationer med, vad mycket man skulle lärt sig då.

  2018-05-13 22:01:31
 • Lycka till! Kan tipsa om Tinder annars, händer lite mer där. Träffade en dansk där som jag dejtat ett tag men det blir nog inte mer dock. Less på dejting men är tillbaka här så smått men same old 😉 Haha

  2018-05-02 20:23:02
 • Hahahaha. Den var bra den. :-) Som före detta dörrförsäljare så tror jag absolut på ett bättre resultat än dejting sidor ger. Hälsa din vän att hon hittar singlar genom att knacka på de husen som har längst gräs och nytvättad bil. ;-)

  2018-04-30 11:33:43

Mazily har bland annat uppmärksammats i

SVT, DN, Sveriges Radio, Göteborg Posten, Nöjesguiden. Internet World Topp 100 - 2012 och 2013.
Mazily Appen

Mazily-appen

Till iOS och Android

Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play

Singlar på Mazily