Gratis dejting för alla som när ett kulturintresse. En av få gratis dejtingsidor där du kan dejta utan att behöva ruinera dig.
Prova gratis nätdejting!
Bli medlem på Mazily idag!
Att bli medlem tar max en minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!

Mazily har nu stängt :(

Vi vill tacka dig som varit medlem och hoppas du haft glädje av tjänsten. Vi kommer nu att avveckla verksamheten och radera vår medlemsdatabas, men vi ses kanske i labyrintens andra ände?

/Mazilyteamet

Gratis dejtingsidor existerar faktiskt!

På Mazily kan du bli medlem och komma ut på dejter helt utan kostnad. På så sätt erbjuder vi faktiskt gratis dejting. För det är nämligen så att många sidor utger sig för att vara gratis dejtingsidor, men i själva verket är det endast registreringen som är gratis. Att kommunicera kostar ofta pengar.

De dejtingsajter som kostar pengar för att kunna användas brukar hävda att gratis dejting lockar till sig många oseriösa medlemmar. Det finns möjligen ett korn av sanning i det, eller i alla fall en tendens till att medlemmarna inte ser lika seriöst på sitt medlemskap. Samtidigt så glömmer man att nämna att en stor andel av de medlemmar som finns på betalsajterna inte går att kommunicera med, utan endast fungerar som ett slags lockbete för att få fler att betala. Är de då att betrakta som gratis dejtingsidor?

Mazily kan användas helt gratis, men för den som vill ha extra effektivitet i sitt dejtande erbjuder vi också ett premiumkonto – Mazily Pop. Som Popmedlem finns ingen begränsning i antalet konversationer som kan startas per vecka, samt extra möjligheter att ställa in sin synlighet på sajten. Genom att göra våra så kallade “utmaningar” så kan du emellertid testa Mazily Pop - gratis innan du köper något! Vi har även fina rabatterbjudanden från våra vänföretag speciellt för Popmedlemmar.

Mazily tillhör kategorin gratis dejtingsidor och vi försöker vara så tydliga som möjligt med vad som är gratis och vad som kostar. Vi strävar efter att vara ett seriöst företag som erbjuder gratis dejting av högsta kvalité, med de allra trevligaste medlemmarna, oavsett om du äter gratis eller väljer att betala för att få lite extra hummus på falafeln.

Mazily erbjuder kvalitativ, gratis dejting för alla som när ett mindre eller större intresse för kultur utan att vara några elitiska kultursnobbar. Vi ser alltifrån fotboll till balett som kultur. Oavsett om du föredrar gratis dejtingsidor eller inte så är du hjärtligt välkommen till Mazily.

Testa riktigt bra, gratis eller inte, nätdejting med Mazily!

Sagt om "dejting" på Mazily

 • Sorgligt sorgligt att Mazily lägger ner 😢 Enda intressanta dejting appen på nätet. Så nu är det sista ( dansen ) chansen att flirta med mig och kanske har jag turen att få följa med dig på en spännande dejt 🤗

  2019-02-12 17:12:32
 • Annars kan du ju vända dig till happypancake en bra gratis dejting sida/app😄 ville bara tipsa dig😊

  2019-02-05 07:54:50
 • Communication. Nattens målande som har koppling till detta med möten och relationer. Har gått med i Facebook gruppen för en möjlig fortsättning med Mazily personers fortsatta samtal, möten, evenemang och dejting när det klickar. Uppskattat Mazily trots inga dejter. Kram :)

  2019-01-31 16:17:10
 • Låter som nån som vill söka köra deadline-metod i dejting utan att fatta vad det ger för signaler. Skulle en tjej skriva så, hade ju intresset fallit till noll. Enda logiska vore isf nåt triangeldrama på film "nu får du banne mig bestämma dig, din make eller mig, annars drar jag!" :)

  2019-01-26 05:03:54
 • Hej! Har erbjudits sexköp på alla sajter så det är väl självklart på Tinder tänker jag, som har lite rykte om att det ofta blivit sex vid första dejten. (ja på Tinder då och inte med mig, hi, hi) Trist inte bara för det tragiska med sexköp utan att det oftast är sådant som erbjuds då någon attraktiv positiv kvinna tar kontakt. Gett i princip upp hoppet om kärleken eller djupare vänskap via dejting sidor. Lättare live för mig. Så jag har inte dejtat någon via sighter på många år men ändå tyckt om Mazily för dess kulturella vinkling och sen är väl hoppet det sista som överger en. Hoppas det är bättre för er kvinnor med bättre möten med trevliga personer. Ha det så gott! Fånga dagen!

  2019-01-24 20:27:58

Mazily har bland annat uppmärksammats i

SVT, DN, Sveriges Radio, Göteborg Posten, Nöjesguiden. Internet World Topp 100 - 2012 och 2013.
Mazily Appen

Mazily-appen

Till iOS och Android

Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play

Singlar på Mazily