Logga in
Logga in med Facebook
eller
Kunde inte logga in, vänligen försök igen.
Glömt ditt lösenord?
Mazily Dejting

Gratis nätdejting för nyfikna. Singlar, events och inspiration som väntar på dig.

Dejtingtips i Malmö

Det finns många bra dejtingtips i Malmö. Men med ett stort utbud följer också svårigheter att välja och hitta rätt plats för er första dejt. Vi på Mazily har därför gjort en liten guide över bra dejtingtips i Malmö. Som ett komplement till vår evenemangsguide.

Barer och klubbar

För en drink eller en öl så är stråket runt Möllevången en bra utgångspunkt. Där finns alltifrån tyska ölhallsinspirerade barer till sunkiga hak. Väl värda ett besök är till exempel Grand, Belle Epoque, Söder om Småland, Metro, Casual, Truls, Malmö Brygghus och Kiez. Leder en öl till flera och nattvimlet, med svettiga dansgolv, hägrar så har både Debaser och Moriskan bra klubbmöjligheter. Dansa natten till dag till gammal indie eller tysk elektrohouse.

Även på Gamla Väster och Lilla Torg - som ibland beskrivs som Malmös Stureplan - finns ett gediget utbud av barer och klubbar där bland andra Bastard, Basement, Moosehead eller Mello Yello är trevliga ställen att avnjuta något drickbart. Runt Lilla Torg och Stortorget finns också gott om klubbar. Varför inte slå klackarna i taket på Centiliter & Gram, Koi, Etage eller Hipp?

Fler barer och klubbar i Malmö

Teater och föreställningar

Det finns ett stort utbud av teater och scenföreställningar. Malmö stadsteater har tre olika scener; Intiman, Hipp och Studion och är Malmös största teaterproducent. Men det finns gott om andra alternativ såsom Teaterhuset Bastionen, Bryggeriteatern, Malmö AmatörteaterForum, Moomsteatern.

Skånes dansteater och Dansstationen bjuder på modern dans i absolut internationell toppklass med föreställningar som passar alla, även för dem som säger att de inte förstår sig på modern dans.

För den operaintresserade är Malmö Opera det självklara valet. Malmö Opera har både operor och musikaler på programmet.

Tips på teater och föreställningar i Malmö

Konserter

Möjligheterna att gå på konsert är stora i Malmö och Malmös konsertarrangörer bjuder på ett utbud bestående av både stora internationella artister och små lokala akter.

Både Malmö Arena och Konserthuset huserar större svenska och utländska artister, såväl som klassisk musik och mer samtida.

På Palladium, Victoriateatern och Nöjesteatern består programmet av föreställningar med turnerande komiker, scenföreställningar och artister. Där blandas många olika uttryck, inte enbart musik, i ett eklektiskt program.

För den som gillar att gå på klubbspelningar är KB, Babel, Inkonst och Moriskan självklara alternativ. Med ett program som är väldigt genrebrett och innehåller alltifrån hiphop till rock, men alltid med samtida fokus.

Aktuella konserter i Malmö

Konst

För den konstintresserade finns det gott om möjligheter. Att gå och se en utställning är ett ypperligt dejtingtips och ni har garanterat något att prata om.

Malmö Konsthall har ett av Nordeuropas största rum för samtida konst och det är alltid fri entré.

På Malmö Konstmuseum finns en 40000 verk stor samling från 1500-talet och framåt. Nu för tiden fokuserar de mycket på nordisk samtida konst.

Moderna Museet är ett av Europas ledande museer för samtida och modern konst. Nutidens mest relevanta konstnärer varvas med moderna klassiker.

Konst i Malmö

Andra aktiviteter

Att gå och se en fotbollsmatch med något av stadens två lag – FC Rosengård och Malmö FF – är ett bra dejtingtips; fotboll, varmkorv och läktarsång för er närmare varandra.

Att träffas på något av stadens bibliotek eller någon av stadens bokhandlare och visa varandra era favoritböcker är också ett spännande och alternativt dejtingtips.

Det finns också gott om restauranger som är väl värda ett besök. Bland våra favoriter finns Plockepinn, Saiko, Bullen, Gamla Brogatan, Bastard, Carib Kreol, Asien och Lemongrass. Ett restaurangbesök är ett onekligen ett klassiskt dejtingtips.

Litteratur i Malmö Film i Malmö Sport i Malmö

Bli medlem på Mazily idag!

Att bli medlem tar max en minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!

Bli medlem på Mazily

Singlar i Malmö

Aktuella events i Malmö

Fler evenemang i Malmö

Sagt om Malmö på Mazily

 • Asa malmö hör av dig, jag är intresserad, är du ?

  2017-11-18 17:24:46
 • Hi Shiva, If you're ever in the Malmö area of like to have a fika or an after work drink with you because you seem like a great person and with a lot of interesting stories. I'm German and just moved to Sweden about 18 months ago and live in Malmö for three months now. I moved here for work (Lund) and like to explore the city. But I also like to spend an evening at home watching a movie or a good series (stranger things, at the moment). If you want to know more, I'll be glad to be of service. /Joe

  2017-11-18 08:05:40
 • Jag rekommenderar Titanic utställningen om man är i malmö nån gång. Imorgon blir det och gå på bio med sonen.

  2017-11-17 18:32:26
 • Solen skiner över Malmö stad ☀️ Småsaker förnöjer!

  2017-11-11 08:39:36
 • Thåström på fredag i Malmö :)

  2017-11-08 08:32:36