Logga in
Logga in med Facebook
eller
Kunde inte logga in, vänligen försök igen.
Glömt ditt lösenord?
Mazily är perfekt för dig som vill testa dejting i Stockholm.
1000-tals singlar i Stockholm!
Bli medlem på Mazily idag!
Att bli medlem tar max en minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!
Vi postar inget till din Facebooksida.
eller

Dejting i Stockholm

Det har klickats på profilbilder, gillats statusuppdateringar och konverserats på Mazily i en halv evighet. Ni har båda en förkärlek för yoga, GIF-animationer med blöta katter och abstrakt konst så vad händer nu frågar du dig? Det är nu äventyret börjar. Dags för dejting i Stockholm bortom åtskiljande laptopskärmar!

Via Mazily har ni redan ringat in ett par gemensamma intressen så steget till en dejt öga mot öga är inte så långt, eller så läskigt, som det först kan verka. För många sker skiftet från ljudet av tangentbordstryckningar på varsitt håll till förenat gapskratt i verkliga livet helt naturligt. Målet för de flesta som är aktiva på Mazily är ju trots allt att träffa intressanta personer utanför soffans trygga famn.

Så sluta tvivla; din flirt vill garanterat gå på dejt med dig.

Lider du av idétorka, eller har du svårt att hitta ett ställe i Stockholm där du och din dejt kan sippa på finöl medan ni analyserar trolska tavlor och samtidigt klappar blöta katter, ska du vända dig till Mazilys evenemangsguide. Guiden listar massor av aktuella kulturhändelser, allt från nattklubbar till aktiviteter som lämpar sig perfekt för dejting i Stockholm.

Att gå på en konsert, besöka ett museum eller bryta en bit bröd ihop är alla perfekta aktiviteter vid ett första möte. Poängen är att du och din dejt ska lära känna varandra bättre och förhoppningsvis hitta på fler saker tillsammans. Fördelen med att ägna sig åt dejting i Stockholm är att den första dejten kan sluta hur som helst. Kanske var din ursprungliga plan att ni skulle gå på den där lagom coola eftermiddagsvernissagen och sedan säga tack-och-hej; men plötsligt står ni och skriksjunger Robyn-hits på en karaokebar i Vasastan långt efter midnatt. Så vänta inte för länge.

Var spontan och bjud upp till öldrickande eller konsttittande, och du kommer att belönas med en framtida vän eller partner.

Mazily är en samling med fantastiska singlar, ofta med ett intresse för kultur i någon form. Att väldigt många av dem också bor i Stockholm gör kanske inte saken sämre. Är du singel? Varför inte testa?

Aktuella evenemang i Mazily Guide Stockholm

Mazily har bland annat uppmärksammats i

SVT, DN, Sveriges Radio, Göteborg Posten, Nöjesguiden. Internet World Topp 100 - 2012 och 2013.
Mazily Appen

Mazily-appen

Till iOS och Android

Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play

Singlar i Stockholm på Mazily

Sagt om Stockholm på Mazily

 • Det här med att ha en enkel eget sättet på tåget med utrymme är uppskattat!! Stockholm here I come!! 😊

  2017-05-25 14:25:02
 • När jag, ifrån stan, reser hem till Skärholmen med röda linjen vet jag med 98% säkerhet (enbart utifrån utseendeprofilering) vilka som senast vid Mälarhöjden lämnat min vagn. Den sinnesrubbade segregering som råder i Stockholm kan inte poängteras för ofta.

  2017-05-25 14:24:48
 • Har planterat lite alfafa frön idag. Alfafa ger i praktiken världens bästa foder. Menniskor kan äta alfafa groddar, men bör inte äta för mycket, då de innehåller en modifierad aminosyra....Vad har all denna information med dejting att göra ?????

  2017-05-25 13:27:32
 • Målar lite tema " Se människan" Främst den lilla, sårade, ensamme, sjuke, rädde, som finns också bakom fasader så de inte syns men i lyhördhet kan anas. Passande vid dejting också:) En distans som behöver övervinnas från bådas håll genom vilja, attraktion, mod och kärlek till livet. Njut av helgen! Puss

  2017-05-25 11:50:01
 • Hej Helene Det är säkert inget fel på dig, vare sig utseendemässigt eller luktmässigt. Det är nog bara så att denna sida vänder sig nog till dem som egentligen inte är så intresserade att träffa någon utan mer vill visa hur upptagna och duktiga de är . Jag har också upplevt att är nästan omöjligt att hitta någon som har lust att konversera, trist 😔 Hade jag bott i Stockholm hade jag gärna tagit en fika med dig. ......en vacker kvinna som du borde ha inkorgen full 😃 mvh Michael

  2017-05-25 11:08:09