Logga in
Logga in med Facebook
eller
Kunde inte logga in, vänligen försök igen.
Glömt ditt lösenord?
Med Mazily som vapen kommer du lätt ut på dejting i Malmö.
1000-tals singlar i Malmö!
Bli medlem på Mazily idag!
Att bli medlem tar max en minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!
Vi postar inget till din Facebooksida.
eller

Dejting i Malmö

Det tog ett litet tag innan du vågade ta kontakt med hen med den fina profilbilden och den fascinerande presentationen. Efter den lite trevande starten har ni fortsatt skriva och ni gillar varandra. Det känns som att det är dags för ett möte bortom laptopskärmarnas ljus. Dags för dejting i Malmö!

Långsamt har ni närmat er varandra, trygga bakom skärmar, skickat meddelanden fram och tillbaka. Hittat gemensamma saker ni gillar. Men ni känner båda att det har blivit dags för er att träffas utanför hemmets trygga vrå. Det naturliga nästa steget.

Dejting i Malmö erbjuder då många bra alternativ. Varför inte testa den där nyöppnade vinbaren på St Knut eller någon av de renommerade restaurangerna på Gamla Väster? Eller bara en enkel öl runt Möllevången. Vem vet - kanske leder ett glas till flera och plötsligt dansar ni natten till dag.

Att se en utställning eller en fotbollsmatch är heller ingen dum första dejt. Kanske en promenad runt Pildammsparken där ni trängs med alla joggare. Eller flyga drake på Ribersborgsfältet, där vinden blåser i ert hår och för draken högre och högre upp. Uppskattar ni arkitektur så är BO01-projektet i Västra Hamnen ett måste.

Möjligheterna till bra dejting i Malmö är många och det finns något som passar alla. Har ni ändå svårt med uppslag inför er dejt så är Mazilys medlemsgenererade evenemangsguide en bra inspirationskälla. Där finns många förslag på en rad olika saker att hitta på, oavsett om ni gillar konserter, klubbar, film- eller litteraturkvällar, stand-up eller sportevenemang.

Så ta chansen, bjud ut någon på en dejt! För hur härligt det än när det klickar online, så är det hundra gånger härligare om det också klickar offline. Och de flesta medlemmarna är trots allt ute efter att gå på dejt - så chansen är stor att du snart befinner dig ute på er första dejt. Förhoppningsvis leder den till många fler – och i förlängningen kanske även till kärlek. De rika möjligheterna till dejting i Malmö ger er onekligen goda förutsättningar.

Börja redan idag genom att öppna ett konto på Mazily – dejtingsajten med extra många Malmösinglar!

Aktuella evenemang i Mazily Guide Malmö

Mazily har bland annat uppmärksammats i

SVT, DN, Sveriges Radio, Göteborg Posten, Nöjesguiden. Internet World Topp 100 - 2012 och 2013.
Mazily Appen

Mazily-appen

Till iOS och Android

Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play

Singlar i Malmö på Mazily

Sagt om Malmö på Mazily

 • Yo! Peepz ! Vad händer i Malmö ikväll? :)

  2017-01-17 15:44:41
 • Att hänga på dejting siter på internet kan ju fungera, men oxå känns det vara bortkastad tid. Dom säger ju att man får en bättre relation via siter då man pratar mycket och hittar gemensamma intressen. Men det blir ju en jäkla upphandling hur relationen ska bli vilken oxå är trist.

  2017-01-17 12:02:27
 • Mazily är som tidigare meddelat, enligt min uppfattning, den absolut bästa dejting sida som finns... Du kan i realtid forma och skriva din profil utan inblandning. Väldigt få idioter finns med bland medlemmar na... Till minussidan hör alldeles för få medlemmar med tanke på Mazilys kvalitet.

  2017-01-16 23:20:01
 • Hej Mazily drygt ett år. Vilsna människor, narsisters? Bekännelser? Parodi? Jag själv backar. Har flyttat utomlands. Jag avslutar därmed denna spaning. De 5 sörjande kan väl ta direkt kontakt (adressen upphör snart): marq.nokelainen@gmail.com. Den här sortens distant dejting tycks inte funka för mig

  2017-01-16 02:11:59
 • Haha, spännande ny närvaro, Intimitet från flugor, ba bam och eyes wide shut mask som profilbild. Vad gör du när du inte tampas med flugor? Vad surrar högst för dig i nuet? För egen del så kom jag just hem från bio med en vän, funderar lite på upplägget till nästa helg då jag flyger ner för att besöka en vän i Malmö och inte minst demokratins undergång i USA på fredag + att jag har lite reseabstinens och funderar på att boka biljetter någonstans.

  2017-01-15 23:06:16