Knutten, fyllot och Waldo – fem vanliga profilbildsmissar

Nätdejting kan vara tufft. Du har inte många sekunder på dig att göra ett bestående intryck och i ärlighetens namn är profilbilden oftast nyckeln till en bra profilsida. Nu är jag i grund och botten en stark kämpe för to each their own, men med detta sagt är det svårt att förneka att det finns generella riktlinjer som kanske bör följas om du vill ta ett första lyckat steg in i dejtinglabyrinten.

1. Where’s Waldo?

Att ha bilderMuskulös man i gym på ett stort umgänge kan vara trevligt för att visa att du är en social person. Men eftersom du använder en nätdejtingapp med syftet att gå på spännande dejter kan det vara en god idé att inkludera en bild på dig själv. Det är trots allt dig andra ska vilja dejta – inte ditt kompisgäng.

2. För mycket muskler, för lite tyg

Vi har nog alla stött på typen: en inoljad, muskulös man iklädd speedos som poserar i en adonisställning. Det finns säkerligen personer som attraheras av detta, men det är knappast någonting som signalerar en strävan efter kärlek. Gömmer det sig ett stort och fint hjärta bakom den dansande bröstmuskeln, månne?

3. Förförisk eller törstig?

Vi har nog alla gjort oss skyldiga till den klassiska ankan –  det vill säga att puta lite för mycket med läpparna. Det kan vara ett knep för att se förförisk eller kyssvänlig ut, eller så känner du dig helt enkelt snygg med ett put. Även om du med all rätt bör flaunt it if you’ve got it, bör du kanske ställa dig frågan: ser jag förförisk ut eller ser det ut som om jag dricker ur ett osynligt sugrör?

4. Den överdrivna fyllebilden

Det kan vara trevligt att gå ut och ta ett par glas vin eller öl. Men du ger kanske inte det mest seriösa intrycket om du inkluderar en bild på dig själv där du hivar i dig alkohol. Du får vara stolt över att du kanske kan klunka i dig en halvliter öl inom loppet av 20 sekunder och om du har turen inne så kontaktas du kanske av drömpartnern som klarar av motsvarande på 15 sekunder. Men du spelar lite utav en rysk roulette – sannolikheten är desto större att du upplevs som oseriös.

5. Bilder med vad som ser ut som ett ex eller en partner

Alla veteraner (och nybörjare) i nätdejtingens sfär har nog stött på urtypen: en person som sitter och kelar intimt med en annan. Mazily är trots allt en app som är till för nyfikna nätdejtare som letar efter kärleken och det kan upplevas besvärande om du redan ser upptagen ut. Om du inte är öppet poly, kan det dessutom ge skenet att du bedrar din partner.

 

Ovanstående profilbildstips är menade att tas med en nypa salt. I slutändan är det viktigaste att du är bekväm med vem du är och vad du vill signalera. Ge aldrig sken av att vara någon du inte är – det är trots allt dig och din personlighet andra ska falla för. Lycka till, and keep them selfies flowing!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*