Vår gästbloggare berättar: den riktigt, riktigt pinsamma dejten

Tjej som skrattar och håller för öronenSom singel måste du ofta kyssa flera grodor innan du hittar kärleken. De finns de som aldrig har gått på en dålig dejt, men de är ett fåtal och extremt tursamma skulle jag våga påstå. Denna vecka delar vår gästbloggare Sarah med sig av en av hennes mest pinsamma dejter som lämnade efter sig en riktigt dålig magkänsla… bokstavligt talat.

För att vinna måste man våga. Ibland slår dejten rätt och ibland är kemin lika platt som en pannkaka. Om det är det sistnämnda kan en katastrofal dejt vändas från en hemsk upplevelse till en rolig anekdot. Det är iallafall dejtingfilosofin jag väljer att leva efter.

Jag tycker att det är spännande att träffa nya människor, både killar och tjejer. Detta innebär att jag har gått på en hel del dejter och har en uppsjö av roliga historier i min arsenal. Jag tänkte därför dela med mig utav en av mina mest pinsamma dejter – en dejt som fick mig att tänka:

”Men hjälp, det är så pinsamt att det känns som om jag har blivit inkastad in i en dålig romcom…”

En trevlig start i Kødbyen

Jag och en kille, vi kan kalla honom “Mads”, hade skrivit ett tag på nätet och pratat om att ses. Tyvärr bodde vi i olika städer och det var inte möjligt att bara göra något spontant en kväll, men till slut bokade vi in en lördagskväll.

Kvällen började jättefint med öl, sol och en hel del flirtande på gatorna i Kødbyen. När vi satt och käkade middag på en halvsunkig hamburgerbar blev han plötsligt blek och sade att han var lite illamående.

Hans rosiga hy blev plötsligt kritvit…

Jag frågade om jag kanske borde bege mig hemåt, vi hade ändå hunnit ha några trevliga timmar. Men Mads insisterade på att jag skulle stanna. Det var trots allt långt hem och tågen till min dåvarande hemort Helsingborg hade slutat gå så vägen hemåt hade blivit krånglig. Dessutom påtalade han hur mysigt det hade varit att sova tillsammans.

En riktigt, riktigt dålig magkänsla

Kvällen fortsatte och vi gick vidare hem till honom. Men även om vi skrattade och hade det sjukt trevligt började det märkas att hans tillstånd blev allt värre. Vi lade oss i hans säng och tittade på en film, The Descent vill jag minnas att det var. Men under filmens gång lät hans mage som en flock lejon …

Natten spenderades sedan med att han sprang på toa. Om och om igen. Jag låg på andra sidan och låtsades sova trots de papperstunna väggarna – jag ville ju inte göra det mer genant för honom än vad det redan var… Men jag kan berätta att jag fick lära känna honom lite bättre än vad jag ville på första dejten

Mår du dåligt? Gå hem!

Morgonen därpå åkte jag hem och vi pratade lite på hemvägen. Vi hade ändå haft det trevligt, även om det brann i hans stackars mage. Däremot tror jag att båda tyckte att det var lite väl genant, så det blev vår första och sista pinsamma dejt … Troligen var det värre för min dejt än för mig, men det är helt klart en kväll jag kommer minnas ett tag framöver.

Så, vad kan ni ta för lärdom av min erfarenhet med den nödiga mannen? Är du sjuk, säg ifrån! Det kommer inte förstöra dina chanser till en andra dejt, vilket kan ha varit det han var rädd för. Anekdoten är dock en ständig humörhöjare bland mina vänner…

 

Har du varit med om en riktigt pinsam dejt? Eller kanske flera? Mejla in eller kommentera inlägget med dina bästa historier!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*