De 5 bästa dejtingtipsen inför Alla Hjärtans Dag

En färgglad Alla hjärtans dag

Alla Hjärtans Dag närmar sig och många av oss myser nu av tanken på all romantik vi ser fram emot att få uppleva. Lika vanligt är det dock att få smått panik vid tanken på vad man tror att man måste göra under denna speciella dag. Många av oss känner helt enkelt lite extra press och vet inte riktigt vad vi ska hitta på med vår dejt

För dig som behöver lite inspiration inför den stundande dagen kommer därför här våra bästa dejtingtips på vad man kan göra under Alla Hjärtans Dag!

1. Middag hemma – romantik och avkoppling

Vid första tanken kan det kanske kännas något pressande att ha en middag hemma på Alla Hjärtans Dag, speciellt om man precis har träffat personen man vill bjuda hem. Men släpp kraven på hur man borde göra saker och ting! En middag hemma innebär ju faktiskt att du bestämmer helt själv hur du vill utforma kvällen!

Att bjuda din dejt på en fin middag med tända ljus och gott vin är en klassiker som går hem hos de flesta. För dig som älskar romantik finns det inga anledningar att inte gå All In och laga en fantastisk måltid.

Du som tycker att detta känns aningen pretentiöst och hellre vill njuta av en mer avslappnad kväll kan istället vänta med att sätta igång med matlagningen tills din dejt kommer. Då behöver inte den perfekta middagen stå klar när hon eller han knackar på dörren och genast minskar pressen. Att laga mat är dessutom ett väldigt bra sätt att lära känna varandra eftersom man har något att göra medan man pratar.

2. Klassisk dejt på bio – romantisk komedi eller skräck

Det finns en anledningen till att bio har blivit en klassiker när det kommer till dejtande. Det är helt enkelt otroligt mysigt att krypa ner i en biosalong med någon som får det att pirra i magen. Välj en romantisk komedi om du vill mysa eller varför inte en skräckfilm där ni av skräck hoppar närmare varandra.

3. Sporta tillsammans – för dig som tycker om att vara aktiv 

Om du är lite nervös inför vad du ska göra på Alla Hjärtans Dag kan ett tips vara att hitta på någon aktivitet som ni kan ägna er åt tillsammans. Varför inte leta fram skridskorna ur garderoben och ta en tur till ishallen?

4. Fira Alla Hjärtans Dag ute i skogen – njut av naturen och värm varandra 

Vem har sagt att alla hjärtans dag måste innebära att man stannar inne? För dig som tycker om att vara ute i naturen kan en skogstur vara den perfekta dejten på Alla Hjärtans Dag! Ta en mysig promenad och ha med er lite picknick som ni kan njuta av vid någon fin utkiksplats. Att det fortfarande är lite kallt på kvällarna innebär bara att ni får större anledning att kramas.

5. Dance the night away – i discotajts eller balklänning

Bjud upp din dejt till dans på Alla Hjärtans Dag! Att gå ut och dansa är perfekt för dig som vill njuta av kvällen men inte pallar att lägga ner en massa tid på att planera den. Ta på de snyggaste discotajtsen och dansa tills gryningen.

Eller varför inte dansa vals tillsammans?! Shoppa loss bland balklänningar och kostymer i en second hand-affär och klä sedan upp er som om ni vore ett kungligt sällskap. Hittar ni inget passande uteställe som ger er möjligheten att dansa vals tillsammans så kan ni ju alltid skapa ert alldeles egna dansgolv hemma i vardagsrummet. Bara sänk belysningen, sätt på musiken och dansa in natten i varandras famnar.

Saknar du en dejt inför Alla Hjärtans Dag? Ett tips är förstås att kika in på Mazily…

 

PS. Här hittar du fler dejtingtips för säker och framgångsrik nätdejting!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*