Vill du dejta? Säg något snällt!

Du kan ha kommit helt rätt, om det är så att du vill dejta. Dejta online. Nätdejta. Testa dejting på nätet. Vill du det? Okej.

Gör något trevligt ihop - dejta!

Varm choklad. Sjukt trevligt på dejt.

Hur har du tänkt dig att göra det då? Regga konton precis överallt, på alla de stora sajterna och de obskyra också? Snälla, inte de där som låtsas att du har fått meddelande från storbystade/välhängda ungdomar som trängtar efter just dig.

Mazily är en annan pryl. Här finns inget långrandigt frågeformulär, ingen algoritm som matchar dig på drömpartners. På Mazily kan du se omkring, och synas, i en trevlig samling människor som oftast bor i någon av storstäderna, gillar populärkultur och gärna vill dejta någon. Kanske någon som är som du. Kanske dig!

Tipset:
Sajna upp, köp några pop-dagar och använd evenemangskalendern. Kolla vad folk gillar, se vem som gillar sånt du gillar, hör av dig till någon och säg något snällt.

Som: ”Hej, har du lust att se vad som hänger på Fotografiska med mig?” eller ”Jag tycker också att ’World War Z’ är ett hån mot en viktig genre” eller ”Jag lyssnade på några av dina sånger på SoundCloud och bara smalt”.

Att visa helt vanligt intresse och att säga snälla saker är sjukt bra sätt att matcha sig och faktiskt komma iväg på en dejt. Mycket bättre än algoritmer. Att nätdejta är nämligen jättemycket som att bekanta sig med folk i verkliga livet. Du är samma människa på nätet som i resten av världen. Det är de andra också.

Säg hej till någon, gör något trevligt ihop, och var snälla mot varann i alla era dar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*