Är du dejtbar, man?

Mysig man?

Läste en tio i topp-lista härom dagen. Den listar tio saker som män gör som kvinnor noterar med gillande. ”Gillande” kan då betyda många saker, inklusive det där du vet.

Och sånt här ska vi ta med en nypa salt, verkligen, men jag fann grejerna på listan bedårande. För det visar sig (vilket jag visste!) att kvinnor i gemen inte går igång på högljuddhet, dominans, råstyrka eller annat sånt som många håller för typiskt testosterongenererat. Snarare det omvända. Det är så fint, tycker jag. Det är så fint när människor tycker om enkla, vardagliga saker.

Så, herrarna: den som (enligt just den här listan) vill vara gångbar bland damerna, ska rulla upp skjortärmarna till armbågarna (det är snyggt), lossa på slipsen efter jobbet (alltså själva handlingen att lossa på slipsen), kunna laga mat och dessutom faktiskt laga mat, vara snäll och rar mot människor i allmänhet (och sin mamma i synnerhet), brinna för något (vad som helst) och prata om detta något med entusiasm, ha på sig mysiga tjocktröjor och köra bil mjukt och säkert.

Och några söta saker till. Kolla själv listan på vad kvinnor gillar.

Jag blev inte förvånad när jag läste listan, men glad och lite varm.

Jag blev inte förvånad när jag läste listan, men glad och lite varm. Det är en fin tanke att man kan vara attraktiv för någon genom att vara snäll, ha på sig en skön tröja och köra bil ansvarsfullt. Något att fundera på kanske, inför kommande kontakter och dejter.

Eller, när du testar dating med Mazily – något att fundera på när du väljer vilka taggar som ska få beskriva dig!

Vad tycker du om listan? Vill du lägga till något? Kommentera!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*