Nätdejtare berättar: Det konstigaste vi hört under en dejt

Mazily-nätdejtare-konstiga-kommentarerHar du någon gång varit på en trevlig dejt när en högst underlig kommentar kommer flygandes ut ur din dejts mun? Svaret är sannolikt: ja. För min del så är jag vad som skulle kunna kallas för en serial dater, vilket för med sig konsekvensen att jag har fått höra en del kommentarer som fått mig att rygga till och tänka:

“Skämtade personen eller är hen helt enkelt dum i huvudet?”

Jag tänkte därför dela med mig av det konstigaste jag hört under en dejt och tre jag historier som jag fått återberättat från mina vänner. Läs, skratta och reflektera!

“Du är en dålig feminist för du rakar benen”

Året var 2013 och jag var störtkär. En kväll satt jag och min dejt i min soffa och han smekte mina ben. I ena andetaget påtalade han hur mjuka och fina de var, för att i andra andetaget berätta att min hårlöshet gjorde mig till en dålig feminist. Nu i efterhand tycker jag väl mest att det är ironiskt att någon som talade om kvinnans rätt till sin egen kropp försökte bestämma vad jag skulle göra med min…

“Du har lite för mycket självförtroende”

En del underliga kommentarer kan ha sitt ursprung från oskyldig verbal klumpighet, snarare än en giftig och vass tunga. Men för Fatima, 23, berodde kommentaren på det sistnämnda… Hon berättar:

“Jag var på första dejten med en kille jag hade träffat online. Även om den sexuella kemin låg platt, pratade vi friskt om allt från politik till öl. Men plötsligt, helt från ingenstans, sade han: ‘du har lite för mycket självförtroende’. Needless to say: vi sågs aldrig igen.”

“Jag trodde du skulle vara mer lik Alexander ‘The Mauler’ Gustafsson…”

Inför första dejten kan många inneboende osäkerheter och orosmoment komma upp till ytan. En faktor som kan få kroppen på helspänn är förväntningar på just utseendet. För Zacharias, 24, besannades farhågan med en verbal käftsmäll:

“Tre timmar in på vår dejt tittade hon på mig studerande och sade ‘jag trodde du skulle vara mer lik Alexander The Mauler Gustafsson’. Eftersom hon lade fram kommentaren som om hon var besviken, blev jag givetvis upprörd. Det var vår första och sista dejt.”

“Kaffet var äckligt. Ska vi ha sex istället?”

En ytterst laddad fråga i dejtingarenan är när det är lämpligt att passionen och intresset bör ta sig uttryck i sex. Nils, 26, blev konfronterad med gåtan redan en timme in i första dejten:

“Jag var på första dejten med en kille. Dejten gick bra och vi satt och njöt av en kopp kaffe. Eller, jag gjorde i alla fall. Plötsligt sade han ‘kaffet var äckligt. Ska vi ha sex istället?’. Jag blev paff… Men om sanningen ska fram fungerade hans lockbete, för tre månader senare blev han min pojkvän. ”

 

 

 

Att dejta kan stundvis kännas som en emotionell berg-och-dalbana. Även om underliga och negativa kommentarer kan svida, måste du tänka på att du med all sannolikhet behöver dodge a few bullets för att hitta den där speciella människan som lyser upp vardagen med kärlek, leenden och pirr i magen. I slutändan när du sitter och håller om din kärlek kommer du se tillbaka till kommentarerna – och skratta. All lycka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*