Intervju med Festivalpodden


Festivalpodden2
Under den senaste månaden har vi samarbetat med den Malmöbaserade podcasten Festivalpodden. Mattias ringde upp en av grundarna Linus Bjarnelo för en litet samtal om festivaler och dejting. 

Ring ring… Ring ring…
Hallå?

Hallå, vad är Festivalpodden och vilka är ni som gör den?
Festivalpodden är podcasten som synar festivaler och annat nöjesrelaterat kring det! Den drivs av festivalrävarna Linus Bjarnelo och Filip Beijer.

Vilka är era bästa festival-minnen?
Det är egentligen omöjligt att svara på. Men rent spontant tänker vi på hur mycket vi har skrattat åt att vår kompis Teodor Stig Matz lyckades lura i stora delar av Sveriges svenska Roskilde-besökare att skådisen Mikael Nyqvist var på Roskilde i somras. Skämtet gick så långt att det på fullaste allvar var folk som gick runt och letade efter Micke Nyqvist på campingen. Det var mer sorg, än skratt, när skämtet uppdagades.

Ni hänger mycket på festivaler kan jag tänka mig, men hur flirtar man bäst på festival?
Du frågar egentligen de sämsta flirtarna du kan hitta på en festival. Linus festivaloutfit består av ett neongrönt linne och en bandana – försök flörta i den outfiten liksom. Vi är mer för att sprida glädje bland de vi träffar. På festivaler är alla du träffar en potentiell vän, utnyttja det! Om du träffar någon du gillar, knäck en öl med personen och ha det gött, så får ni se vart det leder.

Har ni några tips för att få följa med någon till tältet för lite hångel?
Skippa tältet! Det är varmt, trångt och jävligt där. Hångla istället loss på spelningarna. Det finns inget bättre än att vara lite salongs framför bandet en gillar medan en hånglar.

Vilken är den bästa festivalen för att få hångla?
Roskilde. Med tanke på att det är den festival som är närmast Woodstock-auran så är det också den festival som sprider mest kärlek.

Är du sugen på att veta vilken festival som är hetast inför sommaren 2016, lyssna på välgrundade gissningar om vilka headliners vilken festival kommer släppa eller bara vill höra gött snack om festivaler i största allmänhet surfa in på Festivalpodden. Själva podcasten, ja den finns där poddar finns.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*