Logga in
Logga in med Facebook
eller
Kunde inte logga in, vänligen försök igen.
Glömt ditt lösenord?
Du är singel i Sverige, men det är inte varje dag som du kommer i kontakt med andra singlar.
1000-tals singlar i hela Sverige!
Bli medlem på Mazily idag!
Att bli medlem tar max en minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!
Vi postar inget till din Facebooksida.
eller

Singel i Sverige

Du är singel, men det är inte varje dag som du kommer i kontakt med andra singlar. Och när det händer, så är det inte varje gång som det klickar. Känner du igen dig? Det sägs att Sverige är ett av världens singeltätaste länder, ett påstående som stärks i en rapport från 2012 av Statistiska Centralbyrån som visar att fyra av tio svenskar bor ensamma. Men hur träffar man egentligen någon, om man nu inte vill utgöra ännu ett singelhushåll i denna statistik? Får vi vara lite framfusiga och föreslå att du provar att nätdejta på Mazily?

Vi lever i en tid där individualitet och självförverkligande främjas och där singellivet ofta ses som något fantastiskt och frigjort. Att vara singel i Sverige har givetvis många fördelar; du kan själv bestämma över din vardag och framtid utan att behöva ta hänsyn till någon annan. Är du en person som njuter av ensamtid tar du säkert tillvara på din singelperiod och genomför den där galna resan du drömt om eller kanske flyttar utomlands. Fast i det långa loppet är singelskapet inte enbart förenat med glädje och självutveckling, utan en känsla av ensamhet kan lätt smyga sig på. Många glömmer att det mesta faktiskt är roligare när man är två!

Så är du en av alla singlar i Sverige så tycker vi att du bör prova nätdejting, om inte annat för att träffa lite fler singlar! Det skadar aldrig. Mazily har flera gånger utsetts till Sveriges bästa dejtingsajt. Vi erbjuder en modern sajt, fri från stereotypa personlighetstester och romantiska klyschor, där du själv står för matchningen. Vi skiljer oss från traditionell nätdejting på många sätt och är du också en originell prick så kommer Mazily att passa dig som handen i handsken.

Mazily är nischat oss mot alla som är intresserade av kultur i någon form (typ musik, film, litteratur, konst, teater, design, mode, etc.) men vem är inte det egentligen? Så även om vi har en kärna av kulturintresserade singlar i Sverige välkomnar vi alla som vill testa annorlunda nätdejting. Vi vill inte vara som de andra stora och etablerade dejtingsajterna. Vi vill ge dig en bättre upplevelse och ett personligt bemötande.

På Mazily finns inte bara de trevligaste singlarna, vi har även en smart evenemangskalender - en sorts guide som listar massor av aktuella konserter, uppsättningar, utställningar, föreläsningar och happenings i Stockholm, Göteborg och Malmö. Att snabbt och enkelt kunna styra upp ett möte en person som du diggar, med det du diggar, tror vi skapar ett spontanare sätt att mötas och gör dejtingen roligare. Så är du singel i Sverige, men innerst inne vill du hålla någon i handen, ska du testa Mazily. Vi guidar dig till de coolaste kulturupplevelserna och Sveriges bästa singlar!

Aktuella evenemang i Mazily Guide

Mazily har bland annat uppmärksammats i

SVT, DN, Sveriges Radio, Göteborg Posten, Nöjesguiden. Internet World Topp 100 - 2012 och 2013.
Mazily Appen

Mazily-appen

Till iOS och Android

Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play

Singlar på Mazily

Sagt om singlar i Sverige på Mazily

 • Tips till er som ska gå på Malmö Gallerinatt, 30 sept. Gå till Hangaren på Ystadsgatan 53. Där invigs ett monumentalgalleri med StreetArt-verk målade på plats. Massa gatukonstnärer från både utlandet och Sverige har skapat enormt stora verk där. Bilden är ett utsnitt från mitt bidrag, 7m högt.

  2017-09-24 17:18:03
 • Gratishelg på Mötesplatsen och var tvungen att kolla läget. Helt förfärad. Kommer troligtvis förbli singel typ forever. Vem gillar böcker? Vem vill gå på Thielska bara för att höra parketten knaka och låtsas att det är ens eget hus, och aldrig få för sig att säga "höhö alla ni därute i klackar..."?

  2017-09-24 13:12:04
 • Folk snackar om one-night stand. Jag tycker det låter mycket bättre med one-night massage. Det sämsta med att vara singel är att aldrig få en ordentlig fotmassage.

  2017-09-24 12:08:31
 • Starkt 08 influerad sida det här! Mest akademiker o konstnärer verkar det som. Snart fotar någon väl av sina näbbstövlar med... Hur många har sett Landet Sverige egentligen, ni som skryter som utlandsresor o modellande i Paris o New York. Res ut o titta på den riktiga värlen. För mycket yta här!

  2017-09-24 09:28:52
 • Så himla trist! Men ja, det händer på riktigt. Jag trivs med att umgås med killar som vänner, men sen jag blev singel är jag tydligen direkt livsfarlig att umgås med enligt en del flickvänner. Att man kan vara så osäker att man "spärrar in" den man säger sig älska...😕

  2017-09-23 11:20:52