Logga in
Logga in med Facebook
eller
Kunde inte logga in, vänligen försök igen.
Glömt ditt lösenord?
Mazily är perfekt för dig som är singel i Stockholm.
1000-tals singlar i Stockholm!
Bli medlem på Mazily idag!
Att bli medlem tar max en minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!
Vi postar inget till din Facebooksida.
eller

Singel i Stockholm?

Har du testat nätdejting? Det sägs att Stockholms totala andel singelhushåll uppgår till hela 60 %. Med den siffran i åtanke borde det inte vara några som helst problem att träffa en ny partner i Sveriges huvudstad. Men hur får man tid över till att träffa nya människor när jobb, de kära vännerna och fritid redan upptar en stor del av livspusslet?

Nätdejting är ett sätt att komma i kontakt med nya bekantskaper som blir allt vanligare och mer accepterat. Som alla andra kanaler har det förstås sina för- och nackdelar, men det finns egentligen inget sätt som är effektivare om du är en singel i Stockholm.

Mazily är nätdejting för alla som när ett litet eller stort kulturintresse (musik, film, konst, teater, litteratur, design, mode, etc.). Om detta stämmer in på dig och du vill träffa fler likasinnade singlar så bör du absolut testa oss! Mazily är inte bara effektivt, det är riktigt trevliga singlar också!

Vi riktar oss främst mot singlar i Sveriges storstäder. Mer än hälften av alla Mazilys medlemmar är bosatta i Stockholm, vilket gör utbudet här extra stort. Med hjälp av våra moderna plattform är det enkelt att hitta andra singlar i Stockholm som också har en faiblesse för abstrakt konst eller rentav något mycket folkligare än så ;) När du ringat in en potentiell själsfrände är det dags att ge sig ut på en dejt i Stockholmsnatten!

Lider du av idétorka, eller har du svårt att hitta ett ställe i Stockholm som lämpar sig för dejtande, så kan du få hjälp i Mazilys evenemangsguide. Guiden listar massor av aktuella kulturhändelser i Stockholm, allt från nattklubbar till aktiviteter som lämpar sig perfekt för en dejt. Att gå på en konsert, besöka ett museum och sedan runda av med en finöl är bara några dejtingtips för ett första möte.

Som singel i Stockholm finns det en uppsjö med gemytliga kaféer, hemtrevliga restauranger, sunkiga pubar, coola klubbar och intressanta museum och utställningar att välja bland. Visar sig sedan vädret från sin bästa sida kan en bra dejtidé vara att promenera i slottsparken på Drottningholm eller rentav besöka Skansen. Eller varför inte börja med en fika och antikrunda i Gamla Stan, konstvandring på Södermalm via konstnärskvarteret Mosebacke eller en spontan sightseeing ombord på en skärgårdsbåt? Vill du gå på konsert och ta en drink med din dejt har Debaser, Marie Laveau, Södra teatern/Kägelbanan och Landet ofta intressanta akter att erbjuda. Som sagt, möjligheterna för dig som är singel i Stockholm är ändlösa.

Vänta inte för länge med att bjuda upp till dans, den modiga belönas oftast mångfalt. Fast innan du befinner dig på en dejt så måste du förstås bli medlem på Mazily. Ett gott första steg.

Aktuella evenemang i Mazily Guide Stockholm

Mazily har bland annat uppmärksammats i

SVT, DN, Sveriges Radio, Göteborg Posten, Nöjesguiden. Internet World Topp 100 - 2012 och 2013.
Mazily Appen

Mazily-appen

Till iOS och Android

Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play

Singlar i Stockholm på Mazily

Sagt om Stockholm på Mazily

 • God morgon alla goa :-) Kanske bra jag är singel just nu,spelar AC/DC och dammsuger.Det är ju inte så populärt hos alla en söndagsmorgon :-) P.S....Grannen är inte hemma,så går att ösa på då :-)

  2018-12-16 07:05:02
 • Kanske har jag varit singel för länge ... eller så har jag extremt snuskig fantasi ...

  2018-12-15 14:30:04
 • Visst, det är trist att inte ha nån att vakna med men det allra tråkigaste med att vara singel är ändå att man inte har nån att äta med.

  2018-12-15 13:55:59
 • Åh, Vänsterpartiet bjuder in sina medlemmar till en julshow i Stockholm där bland annat Uje Brandelius ska spela. Fina, fina Uje. open.spotify.com/.../1VuhPKZFxemSWofqdDrnr0?si=KN1SlmLjRfmrCo0NWgb-gA

  2018-12-10 19:18:12
 • Från i fredags. Ibland undrar jag om jag bor i Stockholm eller Venedig.

  2018-12-09 14:50:31