Mazily är perfekt för dig som är singel i Stockholm.
1000-tals singlar i Stockholm!
Bli medlem på Mazily idag!
Att bli medlem tar max en minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!

Mazily har nu stängt :(

Vi vill tacka dig som varit medlem och hoppas du haft glädje av tjänsten. Vi kommer nu att avveckla verksamheten och radera vår medlemsdatabas, men vi ses kanske i labyrintens andra ände?

/Mazilyteamet

Singel i Stockholm?

Har du testat nätdejting? Det sägs att Stockholms totala andel singelhushåll uppgår till hela 60 %. Med den siffran i åtanke borde det inte vara några som helst problem att träffa en ny partner i Sveriges huvudstad. Men hur får man tid över till att träffa nya människor när jobb, de kära vännerna och fritid redan upptar en stor del av livspusslet?

Nätdejting är ett sätt att komma i kontakt med nya bekantskaper som blir allt vanligare och mer accepterat. Som alla andra kanaler har det förstås sina för- och nackdelar, men det finns egentligen inget sätt som är effektivare om du är en singel i Stockholm.

Mazily är nätdejting för alla som när ett litet eller stort kulturintresse (musik, film, konst, teater, litteratur, design, mode, etc.). Om detta stämmer in på dig och du vill träffa fler likasinnade singlar så bör du absolut testa oss! Mazily är inte bara effektivt, det är riktigt trevliga singlar också!

Vi riktar oss främst mot singlar i Sveriges storstäder. Mer än hälften av alla Mazilys medlemmar är bosatta i Stockholm, vilket gör utbudet här extra stort. Med hjälp av våra moderna plattform är det enkelt att hitta andra singlar i Stockholm som också har en faiblesse för abstrakt konst eller rentav något mycket folkligare än så ;) När du ringat in en potentiell själsfrände är det dags att ge sig ut på en dejt i Stockholmsnatten!

Lider du av idétorka, eller har du svårt att hitta ett ställe i Stockholm som lämpar sig för dejtande, så kan du få hjälp i Mazilys evenemangsguide. Guiden listar massor av aktuella kulturhändelser i Stockholm, allt från nattklubbar till aktiviteter som lämpar sig perfekt för en dejt. Att gå på en konsert, besöka ett museum och sedan runda av med en finöl är bara några dejtingtips för ett första möte.

Som singel i Stockholm finns det en uppsjö med gemytliga kaféer, hemtrevliga restauranger, sunkiga pubar, coola klubbar och intressanta museum och utställningar att välja bland. Visar sig sedan vädret från sin bästa sida kan en bra dejtidé vara att promenera i slottsparken på Drottningholm eller rentav besöka Skansen. Eller varför inte börja med en fika och antikrunda i Gamla Stan, konstvandring på Södermalm via konstnärskvarteret Mosebacke eller en spontan sightseeing ombord på en skärgårdsbåt? Vill du gå på konsert och ta en drink med din dejt har Debaser, Marie Laveau, Södra teatern/Kägelbanan och Landet ofta intressanta akter att erbjuda. Som sagt, möjligheterna för dig som är singel i Stockholm är ändlösa.

Vänta inte för länge med att bjuda upp till dans, den modiga belönas oftast mångfalt. Fast innan du befinner dig på en dejt så måste du förstås bli medlem på Mazily. Ett gott första steg.

Aktuella evenemang i Mazily Guide Stockholm

Hittade inga aktuella events.

Mazily har bland annat uppmärksammats i

SVT, DN, Sveriges Radio, Göteborg Posten, Nöjesguiden. Internet World Topp 100 - 2012 och 2013.
Mazily Appen

Mazily-appen

Till iOS och Android

Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play

Singlar i Stockholm på Mazily

Sagt om Stockholm på Mazily

 • halloj begriper nog inte riktigt om Mazilyan Adults finns IRL eller ej....Vi hade ju en dialog igång förra sommaren kring gräsklippare och solceller mm. Skulle det vara kul att ha fortsatt kontakt och kanske ses någon gång tycker du? Jag finns i Stockholm litet då och då och hälsar på några kompisa

  2019-02-13 20:53:17
 • Tittar nog förbi den där gravölen med två singel vänner. Hejdå Mazily, tack för den här tiden, du var precis vad jag behövde efter 17 år i karantän men nu klarar jag mig på egen hand. Ses i verkligheten ☺️

  2019-02-13 16:29:49
 • Hej, jag har skrivit om Singel i Sverige som kanske kan vara ett alternativ Gratis provmånad för alla på Mazily Du kan ju kika på det o se om det passar. Personligen ser jag inte någon av dessa båda sighter som datingsighter utan mer som kompis/vänsighter även om jag vet att folk hittat varann där

  2019-02-12 22:50:10
 • Några dagar kvar innan Mazily stänger ner. Påminner om erbjudandet från Singel i Sverige för alla som är med här. Se tidigare inlägg. Kom ihåg att höra av dig till mig om du vill utnyttja erbjudandet, så vb jag till Helen Andersson som driver SiS. Testa- det är ju gratis i en månad.

  2019-02-10 15:27:00
 • Å vad roligt! Då svävar du väl på moln idag. Härlig känsla! Önskar fortsatt lycka till! :-) Hoppas att det kommer funka, annars kanske du läste mitt inlägg om erbjudandet från Singel i Sverige som jag räknar som en kompissajt. Ska nog skriva en påminnelse om det idag. Det är några som gått över.

  2019-02-10 13:12:31