Logga in
Logga in med Facebook
eller
Kunde inte logga in, vänligen försök igen.
Glömt ditt lösenord?
Mazily Dejting

Gratis nätdejting för nyfikna. Singlar, events och inspiration som väntar på dig.

Pustervik

Pustervik är ett naturligt vattenhål för alla musik- och kulturintresserade göteborgare. Rockklubben har plats för 750 personer och rymmer fyra olika scener; foajébaren, matsalen, stora klubben och lilla klubben. Stora klubben är den plats som en gång var hem åt en biograf och senare en teater, idag möts du istället av en stor scen, två barer och en balkong. Pustervik genomsyras av kärleken till livemusiken och så gott som varje helg gästas etablissemanget av erkända liveband. Programmet har bland annat bjudit på akter som Soundtrack Of Our Lives, Fibes Oh Fibes, Calexico, Danko Jones, Wooden Shjips, Cut Copy, Kurt Vile, Youth Lagoon och Billy Bragg.

Tanken är att det ska ta emot att lämna Pustervik när du väl kommit dit. Ett par olika klubbar ställer till med fest före och efter livespelningarna. Du kan bland annat kolla in High Time som bjuder på psych, garagerock och punk, houseklubben Locus, onsdagsklubben Mittwoch som arrangerar populärkulturell frågesport i melodikrysstappning eller Soulastatic Soul Club som hänger sig åt Northern och Modern soul.

Förutom musik kan du också stilla hungern på Pustervik. Dagtid kan du hänga i caféet i foajébaren och där det serveras sopplunch och enklare rätter. Kvällstid går det bra att sitta ner i matsalen på övervåningen i mån av plats. Här kan du bli serverad klassiska rätter som den smakrika grytan gumbo, hamburgare med pulled pork, gratinerade blåmusslor eller sallad på krabba, ägg och grönsaker. Pustervik är hem åt unga musikälskare såväl som det äldre gardet och lokala rockstjärnor. Stället passar dig som trivs i en bakåtlutad opretentiös miljö där en after work lätt övergår i en helkväll med konsert och dans. Till Pustervik kan du ta med mamma på lunch, din partner på middag eller upptäcka ett nytt band med en dejt eller vännerna.

Sedan 20-talet har Pustervik varit en viktig byggsten i Göteborgs kultur- och nöjesliv. Länge var utrymmena hem åt olika biografer, först Järntorgsbiografen sedan Rialto och slutligen Prisma. Under 90-talet omvandlades lokalerna till en teater som drevs av Nationalteatern för att sedan tas över av Pusterviksteatern. 2012 nyöppnades Pustervik i form av en rockklubb, bakom verksamheten står lokalprofilen Johan, Red Top, Larson, krögaren Lotten Erlander samt entreprenören Joakim Levin som skapat jeansmärket Nudie.

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Pustervik/293766084026188
Twitter: https://www.twitter.com/pustervik
Instagram: https://www.instagram.com/pustervik

http://www.pustervik.nu
Adress: Järntorgsgatan 12, 413 01 Göteborg

Aktuella evenemang i Mazily Guide Göteborg

Bli medlem på Mazily idag!

Att bli medlem tar 1 minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!

Vi postar inget till din Facebooksida.
eller

Singlar i Göteborg på Mazily

Sagt om Pustervik på Mazily

 • William Fitzsimmons på pustervik var en besvikelse. Stå inte och blunda en hel konsert.

  2018-10-25 18:09:38
 • At the Gates på Pustervik ikväll - woohooo :)))

  2018-10-06 15:10:31
 • mavis staples. oh my gosh! på pustervik ikväll.

  2018-07-17 19:36:29
 • Hiphopstan, Sing Sing och Pustervik igår ✨

  2018-06-07 17:07:19
 • Nån som vill dra på TEXAS Pustervik i... Juni? 🎶 ungdoms favoritband 😍 måste ja ju seeee

  2018-05-04 06:33:27