Mazily Dejting

Gratis nätdejting för nyfikna. Singlar, events och inspiration som väntar på dig.

Mosebacke

Mosebacke är namnet på ett berg, torg och kvarter på Södermalm i Stockholm. När man pratar om Stockholms kultur- och nöjesliv nämns ofta Mosebacke och Södra Teatern. Teaterhuset, som är det äldsta i Stockholm, är beläget högt över havet uppe på Mosebacke och bjuder på ett fullspäckat scenprogram med både lokala och internationella liveartister, nattklubbar, stand-up och teaterföreställningar.

Sommartid är Mosebacke och Södra Teatern, med sina tre uteserveringar, barer och restauranger, ett av Stockholms främsta besöksmål. Terassen är namnet på teaterhusets största uteservering som har en folklig och avslappnad stämning och erbjuder den absolut bästa utsikten över staden. Härifrån kan du blicka ut över vattnet mot Skeppsholmen och Djurgården. Uteserveringen består av en stor grusplan där du kan beställa ett glas vin eller en öl och sitta ned vid enkla träbord under kulörta lyktor. Besök Terrassen om du vill hänföras av utsikten och förstärka de sprudlande sommarkänslorna tillsammans med andra sommarglada personer och turister.

Etablissemanget är Södra Teaterns största matsal och restaurang. Här kan du äta fusionrätter som bygger på klassisk svensk husmanskost med franska smakinfluenser. Förrätter som dillråraka med löjrom och gräddfil möter varmrätter som hemgjord fläskkorv med fänkåls- och baconsmaksatt surkål samt rödvinsbrässerad oxkind med potatispuré och västerbottenost. Jazzbrunchen i Etablissemanget på söndagar är något av en klassiker där du får spisa både livemusik samt väl tilltagna bufféer med kalla och varma rätter samt desserter. Södra Bar samt Sjuan är två andra scener och barer i teaterhuset. Sjuan är husets högst belägna lokal och har endast öppet under sommarsäsongen. Ett givet utsiktsställe att ta utomsocknes besökare eller kanske ännu hellre en dejt. I Södra Baren arrangeras det after work, konserter och klubbar året om. Baren har en härlig veranda som öppnas när vädret är gynnsamt.

Kägelbanan är teaterns största lokal och ligger i backen ner mot Slussen och rymmer 600 besökare. Här kan du ta del av många spännande events, konserter, debatter och teaterföreställningar.

Mosebacke och Södra Teatern är ett måste för dig som gillar uteserveringar, svängiga klubbar, teater och livemusik. Här hittar du det mesta i nöjesväg och är ett säkert kort för alla typer av umgängen. Hit kan du bjuda med en dejt för trivsamt umgänge över ett glas vin med en vidunderlig utsikt, eller äta brunch med nära och kära.

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Mosebacke/103410079719377
Twitter: https://www.twitter.com/sodrateatern
Instagram: https://www.instagram.com/sodra_teatern

http://www.sodrateatern.com
Adress: Mosebacke Torg 1-3, 116 46 Stockholm

Aktuella evenemang i Mazily Guide Stockholm

Hittade inga aktuella events.

Bli medlem på Mazily idag!

Att bli medlem tar 1 minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!

Mazily har nu stängt :(

Vi vill tacka dig som varit medlem och hoppas du haft glädje av tjänsten. Vi kommer nu att avveckla verksamheten och radera vår medlemsdatabas, men vi ses kanske i labyrintens andra ände?

/Mazilyteamet

Singlar i Stockholm på Mazily

Sagt om Mosebacke på Mazily

 • Blev en grymt trevlig mazily kväll på Mosebacke med Thomas Gylling

  2018-09-30 01:02:23
 • Reggae på Mosebacke ikväll

  2018-09-29 11:20:48
 • En av mina bästa traditioner - att avsluta sommaren med Weeping Willows på Mosebacke ❤️

  2018-08-20 19:55:20
 • Otroligt bra spelning med Weeping Willows på Mosebacke ikväll! Lisa Nilsson och Helen Sjöholm som gästartister:) missa inte spelningar som är kvar nu imorgon och nästa vecka om ni gillar WW.

  2018-08-20 19:38:28
 • Tjena ska ut på bonden bar eller mosebacke vill du hänga med ?

  2018-08-10 19:06:48