Logga in
Logga in med Facebook
eller
Kunde inte logga in, vänligen försök igen.
Glömt ditt lösenord?
Mazily Dejting

Gratis nätdejting för nyfikna. Singlar, events och inspiration som väntar på dig.

Marie Laveau

Beläget nära Mariatorget på Söder i Stockholm hittar du restaurangen och nattklubben Marie Laveau. Utestället är en favorit bland stockholmarna och består av Restaurangen, Stora Baren och Little Quarter.

Restaurangen är hjärtat i etablissemanget och kan sammanfattas med ledorden; generöst, vällagat och smakrikt. Menyn är fullproppad med spännande fusionsrätter. Matlagningen inspireras av den amerikanska södern och de klassiska cajun- och creoleköken i kombination med franska och spanska smakinfluenser. Rätterna baseras på välkända råvaror och du kan avnjuta allt från förrätter som Jambalaya eller vegetarisk Gumbo till huvudrätter som chili på högrev eller kungsfisk med pekannöts- och chilismör. Till huvudrätterna får du själv välja mellan olika sidorätter och tillbehör som appleslaw, collard greens, sötpotatisgratäng, chipotlemajonäs och rökt smör. Restaurangen är öppen alla dagar i veckan och helgbrunchen är välbesökt. Du får själv komponera din egen brunchtallrik och friterad kyckling, hamburgare eller pannkakor kan bland annat samsas med lökringar, grillad grapefrukt eller coleslaw.

Utestället Marie Laveau domineras av den stora baren där många gäster hamnar efter att de ätit middag eller vill dricka en drink med karnevaliska influenser. Festen är alltid nära på Marie Laveau och det bjuds på afterwork, happy hour och dj:s alla kvällar i veckan. Little Quarter är namnet på Marie Laveaus andra och mer intima bar. Detta är en ambitiös cocktailbar som bland annat blivit utnämnd till Årets Bar 2012 av den prestigefyllda restaurangguiden White Guide. Drinkmenyn förändras varje månad och bjuder på nytolkningar av klassiska recept med fantasifulla namn och överraskande ingredienser.

Är du ute efter att slå klackarna i taket och vara en del av Stockholms tongivande nattklubbspublik ska du besöka Marie Laveau under sena helgkvällar och nätter. Är trånga nattklubbar inte ditt gebit ska du gå till Marie Laveau en kväll i veckan för en tidig middag eller en uppfriskande cocktail. Publiken är bred på Marie Laveau och både det unga och det äldre gardet njuter av vällagade rätter och revolutionerande drinkar. Ska du gå på dejt kan du och ditt sällskap besöka den intima baren Little Quarter för lite lugnare häng eller äta brunch ihop. När du vill umgås med bästa vännerna kan en middagssittning med lätthet övergå i dans och fest långt inpå småtimmarna.

Facebook: https://www.facebook.com/MarieLaveauStockholm

http://www.marielaveau.se
Adress: Hornsgatan 66, 11821 Stockholm

Aktuella evenemang i Mazily Guide Stockholm

Bli medlem på Mazily idag!

Att bli medlem tar 1 minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!

Vi postar inget till din Facebooksida.
eller

Singlar i Stockholm på Mazily

Sagt om Marie Laveau på Mazily

 • absolut! beror på vad en gillar. men jag skulle säga debaser, slaktis, trädgården, marie laveau är nice samt massa open airs nu i sommar så klart 🌸

  2017-07-13 17:23:42
 • Undrar varför Marie Laveau spelar Pappa dont preach tills jag inser att det är min mobil.

  2016-12-31 01:49:44
 • Tappade min telefon runt Marie Laveau för nån timma sen. Enligt hitta-iPhone-appen befinner den sig nu på Gärdet. Umgicks med en kille som var hjälpsam tills han blev sur för att jag ej ville ha ett ONS, så han drog. Det var det det. Annars, kul kväll. Jävla Sthlm!

  2014-11-23 04:34:18
 • Anyone else at Bangers & Mash at Marie Laveau tonight? I'm *still* buzzing from the live set with one of the guys behind my favourite band, Ride, that I last saw in 1992, doing an unexpected set. And playing one of my favourite song ever. Best night in so so so so long.

  2014-10-05 03:51:59
 • Ville till Marie Laveau ikväll men hade som vanligt ingen att gå dit med. Mina vänner delar inte min musiksmak, tyvärr.

  2014-09-05 20:51:25