Logga in
Logga in med Facebook
eller
Kunde inte logga in, vänligen försök igen.
Glömt ditt lösenord?
Mazily Dejting

Gratis nätdejting för nyfikna. Singlar, events och inspiration som väntar på dig.

Jazzhuset

Jazzhuset har levererat livemusik och underhållning till göteborgarna sedan 1977. Länge fokuserades det enbart på jazz men idag kan du främst lyssna och dansa till electro, indiepop och rock. Jazzhuset har två dansgolv och en scen som ofta gästas av intressanta liveakter. Jazzhuset är hem åt en rad klubbar med olika inriktningar som ställer till med fest under flera av veckans kvällar. Är du partysugen kan du räkna med att det alltid är något på gång kvällstid på Jazzhuset.

Feed The Horse, Indie Disco, Nostalgia, Club Flavour och Gården är exempel på klubbar som håller till på Jazzhuset. Gården är klubben som ser till att du kommer i form inför en stundande liveakt med fördelaktiga priser i baren och förströelse i form av pingis, airhockey, twister och Nintendo Wii. Klubben Nostalgia tycker att det svängde bättre förr och bjuder på dansvänliga 70-, 80- och 90-talshits natten lång samt arrangerar specialkvällar med bland annat tv-spelstema. Indie Disco är en klassisk klubb som länge huserat på Jazzhuset och spelar indie-hits i kvadrat uppmixat med en och annan synt/disco/guilty-pleasure-slinga.

De flesta arrangemang på Jazzhuset lockar en yngre publik då åldersgränsen i regel är 18 eller 20 år. Jazzhuset är stället för dig som är tjugo-någonting och som gillar att gå ut ofta och mycket och snabbt vill känna dig som hemma. Ett perfekt ställe för att umgås, dansa eller gå på en konsert med dina vänner, din partner eller en dejt. Är musik och liveframträdanden ett av dina största intressen har Jazzhuset många arrangemang som passar dig, speciellt om indiepop, electro eller rock ligger dig lite extra varmt om hjärtat.

Facebook: https://www.facebook.com/jazzhuset

http://www.jazzhuset.se
Adress: Erik Dahlbergsgatan 3, 41126 Göteborg

Aktuella evenemang i Mazily Guide Göteborg

Bli medlem på Mazily idag!

Att bli medlem tar 1 minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!

Vi postar inget till din Facebooksida.
eller

Singlar i Göteborg på Mazily

Sagt om Jazzhuset på Mazily

 • Du borde åka till Göteborg nästa helg! Alltså 26-28 jan. Då börjar nämligen Göteborg Film Festival som enligt mig är en av årets höjdpunkter. Annars kan du alltid gå på Pustervik. Eller kolla in det nya stället Hoki Moki där tidigare Jazzhuset låg. Eller Röda Sten. Eller Henriksberg. Dubbel Dubbel.

  2018-01-16 14:15:09
 • Hej. Min egna indie-klubb Daydream Nation ligger fortfarande på is men jag DJar på andra saker ibland. Som tex Klubb Berlin på Jazzhuset nu i torsdags. Vet inte när jag DJar nånstans nästa gång men skicka ditt facebook-namn så bjuder jag in till Daydream Nation-gruppen så ser du där.

  2016-12-31 13:53:42
 • Jag DJ:ar i stora rummet på Jazzhuset inatt 01:30 på Klubb Berlin! Mangel och snyggt upplyst dansgolv utlovas! Gästlisteplats kan ordnas om någon här vill komma. Skriv till mig innan kl 21 isåfall.

  2016-12-29 16:45:03
 • Cool? Ja du ser ju allmänt stenhård ut på bilderna iaf. Jag ska DJa på Jazzhuset imorrn sent. Försöker orka upp till soffan för att skriva ihop lite av en låtordning med bara diverse bra saker.

  2016-12-28 18:06:57
 • Önskar du oxå att du levde i det glada 1920-talets Paris? Den 28:e december är det 20 - tals fest på jazzhuset och endast kvinnliga artister på scen. Jag ska ställa ut lite tavlor & de kommer vara grymma band & DJ:s. Kom kom kom.

  2016-12-06 22:39:13