Logga in
Logga in med Facebook
eller
Kunde inte logga in, vänligen försök igen.
Glömt ditt lösenord?
Mazily Dejting

Gratis nätdejting för nyfikna. Singlar, events och inspiration som väntar på dig.

Inkonst

Inkonst är ett klubb- och kulturhus i Malmö som har varit inhyst i den gamla chokladfabriken Mazetti sedan 1998. På Inkonst kan du bland annat ta del av scenkonst, workshops, samtalsserier, konserter, filmvisningar samt andra typer av litterära och konstnärliga arrangemang. Inkonsts vision är att vara en av Nordens främsta arenor för smala och okommersiella konstnärer, musiker, författare, filmare och kulturarrangörer från både Sverige, Europa och övriga världen.

Detta är stället för dig som får en kick av nyskapande och samtida kulturarrangemang. Programmet är brett och det fokuseras inte på någon speciell genre utan du hittar allt från nytänkande teaterföreställningar, abstrakta solokonserter och technoklubbar till dokumentärfilmsvisningar, konstnärliga uppträdanden och publika temasamtal. Högt och lågt blandas på Inkonst och husets musikscen är särskilt experimentell och framåtsträvande. Oavsett säsong bjuds det garanterat på liveakter som du aldrig hört talas om tidigare inom genres som kraut, doom, techno, electro, jazz och pop. Vill du ta med en dejt på en originell konsert eller oförutsägbar scenkonst ska ni bege er till Inkonst.

Inkonst består av tre olika stora rum, där alla utrymmen har vars en scen. Klubben är namnet på det största scenrummet med bar där du kan titta på film och se olika band uppträda. Den mellanstora lokalen med bar och upphöjd scen går under namnet foajébaren, och gästas av många mindre klubbarrangemang samt spännande författarsamtal. I anslutning till foajébaren hittar du teatern, som är en så kallad black box. Utrymmet mellan entrén och den största lokalen kallas för loungen. Här kan du spela flipperspel eller sitta ner och ta det lugnt i någon av de många sköna sofforna samtidigt som du lyssnar till någon mindre liveakt eller dj. Är du sugen på något att äta eller dricka innan eller efter konserten kan du passa på att besöka den intilliggande restaurangen Plockepinn. En perfekt restaurang för en dejt då man på egen hand får komponera ihop sin middagsmeny utifrån ett stort antal lyxiga smårätter eller tapas.

Facebook: https://www.facebook.com/inkonst1
Twitter: https://www.twitter.com/inkonst
Instagram: https://www.instagram.com/inkonst

http://www.inkonst.com
Adress: Bergsgatan 29, 21422 Malmö

Aktuella evenemang i Mazily Guide Malmö

Bli medlem på Mazily idag!

Att bli medlem tar 1 minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!

Vi postar inget till din Facebooksida.
eller

Singlar i Malmö på Mazily

Sagt om Inkonst på Mazily

 • Mazilare på Inkonst Malmö

  2018-12-08 21:40:30
 • Det verkar som det blir Inkonst i Malmö ikväll ElectricXmas ! Åker dit med en Mazily vän o kommer även träffa en kollega från jobb o en av er som står på scen som ska uppträda också - grymt! Det blir askalas hoppas jag! 😁

  2018-12-08 10:45:06
 • Sleaford Mods på Inkonst ikväll. Någon mer som skall dit?

  2018-05-12 16:51:15
 • Kommer fira midsommar med vänner och gå till Inkonst vid midnatt (förhoppningsvis med vänner, men kanske kommer själv). Om någon trevlig tjej också ska gå har jag gärna sällskap. Skicka ett meddelande.

  2017-06-19 15:02:14
 • Det var kul att se First Floor Power på ett svettigt Loppen igår. Ni som ska till Inkonst ikväll har verkligen något att se fram emot.

  2017-05-27 11:59:51