Logga in
Logga in med Facebook
eller
Kunde inte logga in, vänligen försök igen.
Glömt ditt lösenord?
Mazily Dejting

Gratis nätdejting för nyfikna. Singlar, events och inspiration som väntar på dig.

Far i Hatten

Far i Hatten är en bar och restaurang i Folkets Park i Malmö. Stället har öppet året runt, men är speciellt populärt under sommarsäsongen då hela Malmös kulturelit samlas på den stora uteserveringen och dricker öl vid de många kulörta caféborden. Sommartid är det möjligt att sitta ute och äta, beställa något gott att dricka från utomhusbaren och spela rundpingis. Kvällstid kan du lyssna till livemusik och dj:s som gästar dansbanan med dess tillhörande scen. Olika typer av quiz och kulturevenemang arrangeras också.

Mor i mössan är namnet på Far i Hattens caféverksamhet som har öppet dagtid under sommaren och lockar många fikasugna barnfamiljer och öltörstiga hipsters. Att en av ägarna har ett stort musikintresse märks tydligt. Året om är restaurangens evenemangskalender fullspäckad med intressanta liveakter, dj:s och klubbarrangörer som spelar allt från svängig disco och soul till country och smal elektro.

Under vinterhalvåret flyttar verksamheten in i restaurangen. Maten som serveras i den lilla parkstugan baseras på närproducerade och säsongsbetonade råvaror och det är gott om smakrika vegetariska alternativ. Du kan välja mellan snacks, enstaka för-, mellan- och huvudrätter eller beställa en på förhand sammansatt trerättersmeny, antingen med kött eller grönt. Far i Hattens inomhusmiljö påminner lite om en hembygdsgård, men restaurangen är trivsam med sina vitlaserade brädväggar, blommiga tapeter och retromöbler. Sitter du i baren har du insyn i köket där kockarna förbereder kvällens rätter. Perfekt läge om du går hit med en dejt, då det som sker i köket blir ett naturligt konversationsämne. Dryckesutbudet är brett och lagom trendigt. Du kan avnjuta allt från en egenimporterad tjeckisk hantverksöl till vanlig ljus lager eller ett glas naturvin.

Far i Hatten drivs av krögarna Daniel Wollert, Fredrik Pisch samt Martin Axén, där den sistnämnda mest är känd för sin medverkan i det svenska rockbandet The Ark. Far i Hatten dateras så långt tillbaka som 1892 och är parkens äldsta byggnad.

Far i Hatten är en skön och hemtrevlig mötesplats med något för alla. Här trivs såväl unga som gamla, par, nykära och singlar. Dessutom får både finsmakare, hipsters och kulturpretton sitt lystmäte stillat.

Facebook: https://www.facebook.com/pages/FAR-I-HATTEN/115076555195942
Twitter: https://www.twitter.com/farihattenmalmo
Instagram: https://www.instagram.com/farihatten

http://www.farihatten.se
Adress: Falsterbogatan 22, 214 36 Malmö

Aktuella evenemang i Mazily Guide Malmö

Bli medlem på Mazily idag!

Att bli medlem tar 1 minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!

Vi postar inget till din Facebooksida.
eller

Singlar i Malmö på Mazily

Sagt om Far i hatten på Mazily

 • Folkets Park verkar ha endel att kolla in idag. VM-matcher, Cool Minds invigning, Street Food-kvarter, Far i Hatten live-band. http://malmofolketspark.se/kalendarium/

  2018-06-15 09:44:10
 • Det ä världens sorgligaste skivmarknad på Far i hatten just nu. Ett bord. Kö till bordet. Inget i backarna.

  2018-04-29 09:30:21
 • Visst har ni spelat på far i hatten i Malmö i somras?? 😉

  2018-01-23 16:17:17
 • Jaha. AW på Far i hatten ikväll då. Vi hänger typ på låset - 2 stycken - singlar faktiskt. ;)

  2016-10-28 13:36:57
 • Om det är lättfotade kvinnor du söker och inte karlar som jag gör, så borde väl Moriskan eller Far i Hatten i Folkets Park funka rätt bra. Mina kompisar är promiskuösa och drar hem med vem som helst som är vänster med kuk!

  2016-05-09 17:36:36