Logga in
Logga in med Facebook
eller
Kunde inte logga in, vänligen försök igen.
Glömt ditt lösenord?
Mazily Dejting

Gratis nätdejting för nyfikna. Singlar, events och inspiration som väntar på dig.

Babel

Vill du se en bra konsert med en dejt eller dansa till fet hip hop med andra singlar är konsert- och klubbmeckat Babel i Malmö ett säkert kort. Lokalen rymmer upp till 600 personer och på Babel kan du njuta av allt från technoklubbar i klass med de du finner i Berlin och internationella liveakter till filmvisningar signerade Doc Lounge och stand-up via den återkommande humorklubben Oslipat. Målet med Babel är att erbjuda en internationellt gångbar konsert- och klubblokal med ett programutbud som riktar sig till en musik- och kulturintresserad publik.

Babel bjuder in till fest flera gånger i veckan, och har ständigt nya klubbkvällar på gång med välkända dj:s som levererar allt från tung hip hop och RnB till smutsig techno och house. Brinner du för någon av dessa musikgenrers kommer du garanterat finna likasinnade om du till exempel besöker någon av klubbarna Kiloton, Woohah! eller BSMNT.

Babels breda konsertprogram med fokus på internationellt erkända liveakter drar mycket folk och lockar musikintresserade personer i alla åldrar. Sedan starten har artister och dj:s som Trentemøller, Booka Shade, Cut Copy, 2 many DJs, Fever Ray, Lykke Li, Jesse Rose, Carl Craig, Saint Etienne, Jamie Woon, Jonathan Johansson, Morgan Geist och Maskinen gästat kyrkans scen.

Babel är inrymt i en gammal kyrka nära Folkets Park. Verksamheten startades 2008 och föddes ur askan av den föregående kulturverksamheten Jeriko. Babel drivs av C/O-bar som även stod bakom föregångaren Jerikos bar- och klubbverksamhet. I och med starten av Babel renoverades lokalen och en ny och trivsam lounge- och cocktailavdelning tillkom.

Sommartid finns det en mindre uteservering framför kyrkan som fungerar som en mötesplats där du kan äta eller dricka något gott innan du går på konsert eller klubb. Inne i lokalen finns det två barer som serverar öl, vin och klassiska cocktails samt egna skapelser som exempelvis drinken Lady Luck som består av mörk rom, chambord likör, kardemumma och ananas.

Babel passar dig som hänger med i musik- och kultursvängarna, vill dansa dig svettig till coola dj:s och tycker om att se dina favoritband live i en originell miljö, kanske tillsammans med en dejt.

Facebook: https://www.facebook.com/babelmalmo
Twitter: https://www.twitter.com/babelmalmo
Instagram: https://www.instagram.com/babelmalmo

http://www.babelmalmo.se
Adress: Spångatan 38, 211 53 Malmö

Aktuella evenemang i Mazily Guide Malmö

Bli medlem på Mazily idag!

Att bli medlem tar 1 minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!

Vi postar inget till din Facebooksida.
eller

Singlar i Malmö på Mazily

Sagt om Babel på Mazily

 • Jag såg på Babel igår att Jessica Gedin hade likadana brallor. Ska jag behålla dem ändå?

  2018-04-17 20:11:19
 • Jaa! Babel har börjat igen :)

  2018-03-11 20:16:32
 • Jag Gillar Hösten <3...bio, promenader, mys och pys,... Babel :)

  2017-09-05 07:28:56
 • Såg nyss Babel och en intervju med en författare som skrivit en receptbok för kärek. Låter intressant! "Kärlekens väg" heter den och författaren Alan de Botton. Får ta och läsa den när jag har tid...

  2017-05-13 11:37:30
 • Hej! Någon mer som tänkte gå och kolla Solen på Babel nu till helgen?!

  2017-04-23 19:18:18