Litteratur i Malmö

Dölj text

Den litteraturintresserade Malmöbon får kanske inte sitt lystmäte varje månad, men genom att följa med i Mazily evenemangsguide så minskar risken att missa något med koppling till litteratur i Malmö.

Vanligt förekommande evenemang med koppling till litteratur i Malmö är releasefester i samband med boksläpp, författarsamtal, poesikvällar, högläsning, boksamtal eller spoken word och poetry slam-shower. Malmös serie- och sci-fi-scen är också väletablerad och har ofta olika arrangemang. Malmö Stadsbibliotek anordnar med jämna mellanrum författarsamtal och även bibliotek Garaget arrangerar evenemang riktade till den som gillar litteratur i Malmö.

För den som vill hitta billig litteratur i Malmö är ett roligt nöje att gå runt i de många second hand-butiker som finns. Där hittas såväl klassiker som modernare litteratur till bra priser. Kanske inte ett evenemang i sig, men för den litteraturinspirerade dejten är det ett skojigt alternativ.

Vill du veta vad som händer inom kategorin litteratur i Malmö så är hur som helst Mazilyguiden en bra utgångspunkt. Våra singlar brukar veta vad som är på gång.