Logga in
Logga in med Facebook
eller
Kunde inte logga in, vänligen försök igen.
Glömt ditt lösenord?

Guide Göteborg

Dölj text

Mazily Guide är en samling av händelser som singlarna på Mazily tycker är intressanta eller har blivit inbjudna till. Vi har sammanställt dem i en kulturguide för att göra det enkelt för dig att hålla koll på vad som sker i Göteborg.

Det händer en hel del i Göteborg och det kan vara svårt att hålla sig uppdaterad kring allt som sker, men nu finns det hjälp! I vår Göteborgsguide visas aktuella kulturhändelser inom olika kategorier: konsert, bar/klubb, scen konst, film, litteratur, sport och annat. Innan du ger dig ut på stan är det därför en god idé att spana i guiden för att se vad som är på gång i Göteborg.

Evenemangen hamnar i vår guide om många på Mazily är inbjudna till dem eller om de manuellt läggs in av någon av våra singlar. Förutom att singlar oftast är à jour med vad som händer så ger detta dig goda chanser att springa på någon av Mazilys singlar på ett evenemang. Du kan också ta ödet i din egen hand och skapa ett konto på Mazily. Då ser du allt som händer, vilka som är intresserade och kan enkelt bjuda med någon på ett evenemang i Göteborg!