Guide Göteborg

Dölj text

Mazily Guide är en samling av händelser som singlarna på Mazily tycker är intressanta eller har blivit inbjudna till. Vi har sammanställt dem i en kulturguide för att göra det enkelt för dig att hålla koll på vad som sker i Göteborg.

Det händer en hel del i Göteborg och det kan vara svårt att hålla sig uppdaterad kring allt som sker, men nu finns det hjälp! I vår Göteborgsguide visas aktuella kulturhändelser inom olika kategorier: konsert, bar/klubb, scen konst, film, litteratur, sport och annat. Innan du ger dig ut på stan är det därför en god idé att spana i guiden för att se vad som är på gång i Göteborg.

Evenemangen hamnar i vår guide om många på Mazily är inbjudna till dem eller om de manuellt läggs in av någon av våra singlar. Förutom att singlar oftast är à jour med vad som händer så ger detta dig goda chanser att springa på någon av Mazilys singlar på ett evenemang. Du kan också ta ödet i din egen hand och skapa ett konto på Mazily. Då ser du allt som händer, vilka som är intresserade och kan enkelt bjuda med någon på ett evenemang i Göteborg!