Logga in
Logga in med Facebook
eller
Kunde inte logga in, vänligen försök igen.
Glömt ditt lösenord?
José González with The String Theory | Malmö Live

José González with The String Theory | Malmö Live

Malmö Live
José González och kammarorkestern The String Theory turnerade i Europa 2011. Det musikaliska mötet, där avskalade folkgitarrer och modern konstmusik vävdes samman, resulterade i utsålda hus och översvallande kritik i tidningar som DN, The Independent och El País. I början av 2017 åker José González och The String Theory ut på turné igen. Den 15 januari ger man en exklusiv spelning på Malmö Live Konserthus.

José González släppte sitt senaste album ”Vestiges & Claws” 2015. En skiva där han inspirerats av brasilianskt 70-tal, amerikansk folkrock och västafrikansk ökenblues. Det är en samling låtar som bär spår av protestsång och småexcentrisk folkrock, groovig monotoni och rytmer, frustration och optimism. José González har turnerat framgångsrikt med albumet i Europa, Nord- och Sydamerika och i Australien - där han sålde ut Operahuset i Sydney två gånger om! Innan det har han släppt två album med projektet Junip, varit involverad i filmmusiken till ”The Secret Life of Walter Mitty” med Ben Stiller och medverkat på AIDS-välgörenhetssamlingen Master Mix: Red Hot + Arthur Russell.

The String Theory är en musikerkollektiv och kammarorkester baserad i Berlin och Göteborg. Sedan 2007 har de utforskat den samtida klassiska musikens gränser och popmusik genom workshops, studioinspelningar och liveframträdanden. Under ledning av dirigenten PC Nackt har The String Theory undersökt olika konstnärliga samarbetsformer för att utveckla nya koncept vad gäller liveframträdanden.

Publiken kan förbereda sig på en gränsöverskridande konsert där José González spröda folktoner möter The String Theorys klanger och moderna orkestrala nyanser i ett nytt musikaliskt universum.

Mer info och biljetter: http://malmolive.se/program/jose-gonzalez-string-theory

Gå till evenemangets webbsida..

  • söndag, 15 jan 2017 19:30 - 22:00

Hitta någon att gå med!

6 medlemmar har gillat eller kommenterat detta

Mazily är en dejtingsajt som samlar trevligt folk som gärna hittar på saker. Är du singel så kan du bli medlem och se vilka andra singlar som också är intresserade av detta evenemang. Kanske föreslå en dejt? Vårt mål är att göra det enklare att träffas.

Bli medlem
Annons