Logga in
Logga in med Facebook
eller
Kunde inte logga in, vänligen försök igen.
Glömt ditt lösenord?
Grease: Sing Along

Grease: Sing Along

Spegeln Bio Bar & Bistro
Musikalfilmen Grease gick upp på biograferna för nästan 40 år sedan men dess status har inte flagnat med åren. Med många interaktiva föreställningar i ryggen arrangerar vi den 14 januari en ny sing-along-visning av Grease, där publiken uppmanas klä ut sig, sjunga med och förvandla hela Spegeln till Rydell High.

Biljetter: http://biografspegeln.se/kalendarium/evenemang/grease-sing-along/

MUSIKAL På skolan Rydell High går killgänget T-birds, med ledaren Danny Zuko (John Travolta) och tjejgänget Pink Ladies, med ledaren Rizzo (Stockard Channing). När de börjar sitt sista år, börjar den nya flickan Sandy (Olivia Newton John) på skolan, som redan lärt känna Danny under sommaren, då de haft en romans. Danny tror att Sandy ska börja i klosterskola i ett annat land men Sandys föräldrar ändrar sig i sista sekunden. Danny berättar för sina kompisar om Sandy som en cool tjej medan Sandy (som tas upp i Pink Ladies) berättar om honom som en gullig lite mesig kille. De är mycket intresserade av varandra men Danny vågar inte visa det för sina kompisar.

Regissör: Randal Kleiser
Skådespelare: John Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing
Sångledare: Kristoffer Jonzon
Åldersgräns: 7 år
Text: Engelska
Längd: 2 tim 20 min (inkl. uppsjungning)
Biljetter: 150 kr
Visas: 14 januari kl 18.00

Gå till evenemangets webbsida..

  • lördag, 14 jan 2017 18:00 - 20:20

Hitta någon att gå med!

Mazily är en dejtingsajt som samlar trevligt folk som gärna hittar på saker. Är du singel så kan du bli medlem och se vilka andra singlar som också är intresserade av detta evenemang. Kanske föreslå en dejt? Vårt mål är att göra det enklare att träffas.

Bli medlem
Annons