Logga in
Logga in med Facebook
eller
Kunde inte logga in, vänligen försök igen.
Glömt ditt lösenord?
Varför inte testa en av nätets bästa datingsidor?
Prova Sveriges bästa datingsida!
Bli medlem på Mazily idag!
Att bli medlem tar max en minut, inga förbindelser, testa om Mazily passar dig!
Vi postar inget till din Facebooksida.
eller

Mazily, inte som alla andra datingsidor

I dagens internetbaserade samhälle är diskussionsforum, communities, bloggar och sociala plattformar som Facebook och Twitter inga konstigheter. Här samtalar vi dagligen med kända och okända personer. Att också träffa nya vänner online och sin partner via internet dating blir allt vanligare. Mazily är en lite annorlunda datingsida som vänder sig till kulturintresserade singlar som bor i någon av Sveriges storstäder (men alla är naturligtvis välkomna). Vi erbjuder en gratis, modern och klyschfri datingupplevelse med smarta funktioner som fritextsökning, statusuppdateringar och en ständigt aktuell evenemangskalender.

Begreppet online dating myntades i slutet av 1990-talet i USA, och runt millenniumskiftet nådde fenomenet Sverige. Sedan dess har antalet datingsidor bara ökat, och idag är internet dating så pass mainstream att omkring vart fjärde förhållande inleds via en datingsajt. Urvalet av datingsidor är enormt och det finns datingsidor som riktar sig till allt från kristna, golfare, miljonärer, akademiker, storstadsbor, bönder, homo-, bi-, trans- och queerpersoner, muslimer, pensionärer och så Mazily som vänder sig till alla som brinner lite extra för kultur. De flesta etablerade datingsidorna erbjuder mobila versioner av sina sajter i form av appar, och vissa aktörer så som Tinder, Maybe och Grindr riktar sig enbart till en mobil publik. Mazily når du både online och via din mobiltelefon, men oavsett kanal, så strävar vi efter att skapa en trevlig och avslappnad stämning.

Det finns både gratis och avgiftsbelagda datingsidor. Gratissidorna finansieras i regel av stora mängder reklam och som medlem kan det kännas tröttsamt att ständigt exponeras för reklambudskap. Många datingsidor utger sig för att vara gratis, men det inkluderar enbart registrering och inte den väsentliga chatt- eller mejlfunktionaliteten. Det är bara du som vet vilken datingsida som är rätt för dig, men på Mazily kan du komma ut på date helt gratis, men du kan också betala en liten slant för att få ännu fler möjligheter att skräddarsy din dating.

På Mazily tror vi att gemensamma intressen är den kortaste vägen till vänskap och kärlek. Vi har skapat en datingsida som skiljer sig från mängden genom ett personligt och ärligt bemötande, fri från långrandiga personlighetstester eller klyschor kring kärlek. Du behöver naturligtvis inte vara en fullfjädrad kulturnörd för att bli medlem på Mazily. Det räcker att du vill prova en ny och okonventionell form av internet-dating. Gå med i Mazily och bli guidad till de bästa kulturupplevelserna och de mest kultiverade singlarna (eller i alla fall de trevligaste)!

Vi blev utsedda till Sveriges bästa sida i kategorin "livsstil" av Internetworld 2012 och var bland de fem bästa livsstilssidorna 2013. I tidningen Hem & Hyras test fick vi toppenbetyg. Vi har fått ett mycket varmt mottagande både bland våra användare och i media. Välkommen du med!

Mazily i siffror

Geografisk fördelning (%)

48 Stockholm
18 Göteborg
16 Malmö
18 Övriga

Snittålder (år)

33 Män
32 Kvinnor

Åldersfördelning (%)

39 18-30 år
48 31-45 år
9 46-60 år
4 + 60 år

Könsfördelning (%)

49 Män
51 Kvinnor

Mazily har bland annat uppmärksammats i

SVT, DN, Sveriges Radio, Göteborg Posten, Nöjesguiden. Internet World Topp 100 - 2012 och 2013.
Mazily Appen

Mazily-appen

Till iOS och Android

Ladda ner från App Store Ladda ner från Google Play

Singlar på Mazily

Sagt om "dating" på Mazily

 • Vissa människor på datingsidor sorterar ju bort sig själva åt en "You should message me if you are white Caucasian otherwise you are wasting your time."

  2017-01-31 17:02:12
 • hata människor som skrev in sig på datingsidor ...och beter sig som diva ...har man inte tid gå vidare och vara med barnen istället då ...jag har sett era uppvuxna barn och är inte imponerad ...jag är på maz för att träffa någon på allvar ...so make your freaking mind up

  2016-11-08 14:22:18
 • Om det är riktat till datingsidor går det väl rätt bra att blocka/dölja såna man inte gillar?

  2016-10-26 08:45:09
 • Tre filmer med Jake Gyllenhaal kommer på den lokala bion härute i skogen ikväll! Förutsatt att jag stänger dessa datingsidor och återgår till mitt eremitliv. Fyll min inbox, Tilly (gör det)!

  2016-09-06 17:18:51
 • På datingsidor så ska man ju marknadsföra sig själv, visa vem man är och framhäva sina bästa sidor för att framstå som intressant för andra. Varför kan vi inte göra motsatsen? Framhäva våra sämsta sidor och allt som är fullkomligt skit hos en själv. Det tycker i alla fall jag är mer intressant.

  2016-04-24 08:07:12